Jump to content

ALK1

Premium Members
  • Posts

    303
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ALK1

  • Γενέθλια 12/07/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ALK1's Achievements

  1. ALK1

    Δείξτε το κουτί σας...

    It's not much but it's mine κι άλλα ιντερνετικά ?. Επίσης η κάρτα μπατάρει.
  2. ALK1

    Δύο pc σε ένα σε ένα σετ ηχείων

    Ναι, ναι είχα γράψει και στο αρχικό ποστ ότι ήθελα ταυτόχρονα. Αν δεν έχω παρεξηγήσει τη δουλειά που κάνει ο μείκτης, μπορώ να ακούω ταυτόχρονα, αφήνοντας στη μέση το crossfader, χωρίς να χρειάζεται να ανεβοκατεβάζω κάτι.
  3. ALK1

    Δύο pc σε ένα σε ένα σετ ηχείων

    Θέλω απαραιτήτως να ακούω και από τα δύο, όχι να πρέπει να επιλέξω. Δε διαφωνώ απαραίτητα γιατί δε γνωρίζω. Βασίζομαι μόνο σε ό,τι έχω διαβάσει και προτείνεται συχνά κάποιος μείκτης. Όταν λες φτηνοσυσκευή αναφέρεσαι υποθέτω στο μείκτη που παρέθεσα πιο πάνω, γιατί είναι φτηνός στην τιμή και άρα όχι ποιοτική επιλογή. Αν ήταν πχ κάποιος από τους ακριβότερους δε θα υπήρχε θέμα να προξενήσει πρόβλημα.
  4. ALK1

    Δύο pc σε ένα σε ένα σετ ηχείων

    Το δεύτερο σετ ηχείων ήταν η πρώτη σκέψη, αλλά δε με παίρνει από άποψη χώρου απ' τη μία, θα μου βγει περίπου το διπλάσιο οικονομικά απ'την άλλη. Ναι η εικόνα που δείχνεις ισχύει. Δεν ξέρω τα τεχνικά του θέματος να πω την αλήθεια, αλλά αν θυμάμαι καλά από τα διάφορα που διάβαζα αν συνδεθούν δύο πηγές στα ίδια ηχεία απευθείας, συναγωνίζεται η μία πηγή με την άλλη για το σήμα και χάνεις ένταση και η καλύτερη κάρτα ήχου θα ακούγεται καλύτερα. Αν κάποιος ξέρει, μπορεί να μας το ξεκαθαρίσει πάντως αν θα δούλευε έτσι.
  5. ALK1

    Δύο pc σε ένα σε ένα σετ ηχείων

    Αυτό μου επιτρέπει να εναλλάσω μεταξύ των σημάτων αν καταλαβαίνω καλά. Είναι πιο φτηνό σα λύση μεν αλλά θέλω κάτι που να μπορώ να έχω και τις δύο πηγές χωρίς να πρέπει να επιλέξω.
  6. ALK1

    Δύο pc σε ένα σε ένα σετ ηχείων

    Μη βρίσκοντας άλλη ικανοποιητική λύση, λέω να αγοράσω ένα φτηνό μικρό στερεοφωνικό μείκτη (πχ αυτόν) και άρχισα να ψάχνω λίγο πως θα συνδεθούν όλα αυτά. Η ιδέα μου φαίνεται είναι ότι: 1) Παίρνω δύο rca καλώδια τέτοια και ένα rca to rca τέτοιο 2) Συνδέω τα δύο πρώτα στους υπολογιστές, με το μαύρο στην έξοδό του υπολογιστή και τα άλλα δύο στα line 1, line 2 του μείκτη. Συνδέω το rca to rca από τη μία στα ηχεία κι από την άλλη στο master του μείκτη. To έχω καταλάβει καλά;
  7. ALK1

    Δύο pc σε ένα σε ένα σετ ηχείων

    Οκ ευχαριστώ δεν το ήξερα αυτό. Ούτως ή άλλως αν όντως δουλεύει με το μείκτη, το προτιμώ σα λύση, γιατί δε βολεύει ιδιαίτερα χωροταξικά να τρέχει καλώδιο μεταξύ υπολογιστών. Ο συγκεκριμένος μείκτης στο σκρουτζ κοστίζει 80€, πιο ακριβός απ' τα ηχεία μου. Σε κάτι πιο φτηνό, βλέπω πχ αυτό που κοιτώντας τα σχόλια κάνει αυτό που θέλω, αλλά θα ήθελα και κάποια άποψη αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο πως το πέτυχε.
  8. Καλησπέρα και καλή χρονιά. Θέλω να συνδέσω λάπτοπ και σταθερό στα υπάρχοντα ηχεία (Edifier R1280T) και να έχω ήχο κι από τις δύο πηγές ταυτόχρονα αν γίνεται. Είδα από την αναζήτηση σαν λύσεις να προτείνεται ή μεικτάκι σαν αυτό στην εικόνα ή να συνδέσεις με καλώδιο από την έξοδο του ενός η/υ στην είσοδο του άλλου, και τον τελευταίο τον συνδέεις με τα ηχεία (απαιτείται να είναι και οι δύο αναμμένοι). Προσωπικά δεν έχω ιδέα από ήχο, μείκτες, κανάλια κλπ οπότε ζητώ τη συμβολή σας. Αν έχει σημασία σαν χρήση κάνω τα πάντα πάνω κάτω (μουσική χωρίς audiophile απαιτήσεις, σειρές/ταινίες, παιχνίδι α).
  9. ALK1

    Επιλογή διανομής για μεγαλύτερες ηλικίες

    Βρίσκομαι στην ίδια βάρκα κι εγώ. Αναγκάζεται η μητέρα μου να χρησιμοποιήσει λάπτοπ για δουλειά στο σπίτι, που ήταν ήδη παλιό όταν μου το χάρισαν (Pentium T2330@1.6Mhz, 2GB) και θέλω να του περάσω κάτι σε linux, όντας εγώ παντελώς άσχετος από linux. Τώρα είναι με w7 και η χρήση είναι emails και ελαφρύ browsing. Στo google πιο συχνά βλέπω bodhi linux, puppy linux, lubuntu, peppermint και δεν έχω ιδέα που να πάω.
  10. ALK1

    COVID-19

    https://greece.greekreporter.com/2020/03/17/coronavirus-what-greece-must-learn-from-italy-now/
  11. ALK1

    Βοήθεια για καινούργιο σύστημα

    Οι παραγγελίες για τα βασικά τελείωσαν και ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν ήδη ? . Περιμένωντας το κουτί (που τελικά πήγα σε meshify c) ήθελα να ρωτήσω για τους ανεμιστήρες. Απ' ότι αντιλαμβάνομαι έρχεται με δύο δικούς του. Αν έπαιρνα κι άλλον ένα θα άξιζε; Σε ότι αφορά τη διάταξη, δύο μπροστά intake και ένας πίσω exhaust φαντάζομαι θα ήταν οκ;
  12. ALK1

    Βοήθεια για καινούργιο σύστημα

    Tελικά για το λόγο που αναφέρει ο salde από πάνω αποφάσισα να πάω στην πιο φτηνή Asus tuf Gaming X570 ή Gigabyte Aorus Elite X570 που θα βρω. Και έτσι για το κερασάκι στο buyer's remorse η msi ανακοίνωσε την tomahawk X570 PSU τα TX550, CX550 και M12iiEvo 520 βγαίνουν πάνω κάτω τα ίδια χρηματικά σύμφωνα με το τι βλέπω διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.
  13. ALK1

    Βοήθεια για καινούργιο σύστημα

    Για sx8200 και s11 βρήκα αυτό οπότε μάλλον θα πάω για τον sx8200. Έγινε παραγγελία για CPU, GPU και κολλάω λίγο στη μητρική. Βλέπω ότι για entry level Χ570 η msi gaming plus έχει κάπως πιο μέτριες κριτικές σε σχέση με asus tuf gaming και aorus elite (που είναι και ένα κλικ ακριβότερες βέβαια) και δεν ξέρω αν αξίζει να ανεβάσω κάπως το μπάτζετ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.