Jump to content



Ο Πρωτος μου Η/Υ. Βοηθεια?


Recommended Posts

διαβασα το ron's tech tip και εαν καταλαβα σωστα εαν βαλεις μια καλη ψυκτρα στον cpu δεν εχεις κατι να φοβασαι επισης οπως εγραψε ο [MENTION=455]AMD[/MENTION]akias για το mosfet της mobo θα το επιχειρησω λογω οτι δεν θα ηθελα να ξεπερασω τους 70 βαθμους οπως μου τα γραφει ο τυπας για τa FX chip. Να ρωτησω τωρα μιας και ξερεται κατι παραπανω εφοσον εφαρμοσω αυτα και δεν ξεπερασω της θερμοκρασιες μπορω να κανω OC h @@@?

Link to comment
Share on other sites

Ψαξε λιγο στο youtube (αν και εδω στον λαμπη εχουμε άπειρα review απο ssd) και δες τι loading κανει στα games ενας ssd. Μιας και το pc που κανεις προορίζεται για gaming..

Οποτε μην λυπηθεις να δώσεις παραπάνω χρήματα για να πάρεις περισσότερα gb γιατί μερα με την μέρα θα μαθαίνεις περισσότερα για τους ssd και γενικά για τους Η/Υ και τότε θα τα χρειαστείς τα gb.

Link to comment
Share on other sites

διαβασα το ron's tech tip και εαν καταλαβα σωστα εαν βαλεις μια καλη ψυκτρα στον cpu δεν εχεις κατι να φοβασαι επισης οπως εγραψε ο @AMDakias για το mosfet της mobo θα το επιχειρησω λογω οτι δεν θα ηθελα να ξεπερασω τους 70 βαθμους οπως μου τα γραφει ο τυπας για τa FX chip. Να ρωτησω τωρα μιας και ξερεται κατι παραπανω εφοσον εφαρμοσω αυτα και δεν ξεπερασω της θερμοκρασιες μπορω να κανω OC h @@@?

Βαζω το χερι μου στη φωτια και λεω @@@. Με volt στο auto οι FX σε oc θελουν πανω απο 250watt και λιγα λεω.

Κοιτα πρωτα πως θα παει σε stock ρολογια και αν θες να ασχοληθεις με oc θα πρεπει να αλλαξεις μητρικη.

Link to comment
Share on other sites

κατι αλλο μεχρι να παρω αλλη μητρικη γιατι βγηκε πατατα και θα παρω μια συντομα απ'οτι το κοβω στα stock θα παιζω games θα απολαυσω τιποτα η να παρω γκιλοτινα ? στο e-shop εχει μονο απο κατηγορια την ASROCK 990FX EXTREME9 190€ ειναι καλη λογικα ετσι? Σε stock 164€

Έγινε επεξεργασία από veteranos
Link to comment
Share on other sites

κατι αλλο μεχρι να παρω αλλη μητρικη γιατι βγηκε πατατα και θα παρω μια συντομα απ'οτι το κοβω στα stock θα παιζω games θα απολαυσω τιποτα η να παρω γκιλοτινα ?

Θα δειξει... Καλυτερα μη βγαζουμε συμπερασματα πριν δουμε απτα αποτελεσματα.

Link to comment
Share on other sites

Επικοινωνησε αν μπορεις με το καταστημα και δες αν μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω. Αν οχι τοτε η extreme9 ειναι η μοναδικη λυση, αν και λιγο overkill για τη χρηση που τη θες.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

λοιπον, αν και ξεκινησες αναποδα το ολο θεμα, δλδ πρωτα αγορασες και μετα ζητας πληροφοριες, θα σου πω 2 πραγματα.

1 με την μητρικη που εχεις, αν δεν κανεις OC, εισαι ΟΚ. αν θελεις να ασχοληθεις με OC και να δεις την πραγματικη δυναμη του FX, βαλε στο προγραμμα μια τετοια...Asus SaberTooth 990FX R2.0 | Skroutz.gr

2 SSD σε αυτο το τερας ειναι απαραιτητος.

3 και οπωσδηποτε μια καλη ψυκτρα για τον επεξεργαστη, και για καλη ψυξη, και για να μπορεσεις να τον ανεβασεις στο μελλον.

δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα ουτε με τις εργοστασιακες ρυθμισεις, μην αγχωνεσαι..! απλως με το OC παιρνει τα πανω του κι αλλο, οπως αλλωστε ολοι οι επεξεργαστες..!!

Καλοδουλευτο το μηχανημα..!! κι οτι θες, εδω ειμαστε..!!

ΥΓ.1 ψυκτρα την NOCTUA...!!

ΥΓ.2 ΜΝΗΜΕΣ http://www.skroutz.gr/s/4719730/Kingston-HyperX-Fury-White-8GB-DDR3-1866MHz-HX318C10FWK2-8.html παρε σε 1866ΜΗΖ, οι FX "αναπνεουν" καλυτερα..!!

ή ακομα καλυτερα, αφου η τιμη δεν εχει διαφορα, http://www.skroutz.gr/s/4857385/AMD-R9-Gamer-Series-8GB-DDR3-2400MHz-R938G2401U1K.html

Έγινε επεξεργασία από cabdik
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα φιλε σε ευχαριστω πολυ.! ψυκτρα του κουμποσα την noctua nh-u9b για μητρικη ξενερωσα παρα πολυ αλλα ειμαι ευχαριστημενος αργοτερα σιγουρα θα αγορασω μια καλυτερη για το λογο που λες και εσυ να δω δυνατοτητες και ηθελα πολυ να τις δω σε ευχαριστω ξανα :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.