Jump to content

AMDakias

Premium Members
  • Posts

    359
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by AMDakias

  1. AMDakias

    Πρόβλημα με streaming video μέσω media server από pc σε pc

    Διπλο κλικ για να παιξει μεσω καποιου player. Με οποιο player και να δοκιμασω το ιδιο κανει.
  2. Καλησπέρα σας. Χρησιμοποιώ το universal media server για να streamαρω ταινίες από το pc σε οποιαδήποτε συσκευή στο σπίτι ( smart tv, κινητό κλπ) και δουλεύει μια χαρά εκτός αν το χρησιμοποιήσω μεταξύ υπολογιστών όπου αντί να κάνει stream προσπαθεί να κάνει paste το αρχείο στο laptop που θέλω να δω και κολλάει σε αυτό το σημείο. Το θέμα αυτό υπάρχει με οποιοδήποτε media server πρόγραμμα έχω χρησιμοποιήσει. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει λύση για αυτό το πρόβλημα; υ.γ. συγνώμη αν το θέμα έχει δημοσιευθεί σε λάθος μέρος
  3. AMDakias

    AMD ZEN thread

    Συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά θα ήθελα να δω το βίντεο γιατί το σκεφτόμουν για μεταχ. 770
  4. AMDakias

    θεμα συμβατοτητας SLI σε mobo AMD

    Έχω την εντύπωση πως αν δεν είναι SLI ready η mobo δεν μπορεί να γίνει η σύνδεση. Ίσως αν ψάξεις υπάρχει πιθανότητα να βρεις unofficial bios για να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, πράγμα το οποίο δεν θα πρότεινα σε καμία περίπτωση. Επίσης κάποτε υπήρχε ένα software για αυτή τη δουλειά, το HyperSLI, το οποίο νομίζω πλέον δεν έχει υποστήριξη για πιο σύγχρονες mobos όπως η δική σου. Για το θέμα του SLI γενικότερα, έχω να σου πω ότι καλύτερα να να έχεις μία δυνατή gpu παρά 2 πιο αδύναμες σε CFX ή SLI. Θα σου πρότεινα να πουλήσεις την 760 και με τα λεφτά που θα πάρει,ς συν τα λεφτά που θα έδινες για μια μεταχ. 760, συν κάτι ψιλά πάρε μια RX480/580 ή GTX 1060, αναλόγως πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις σε budget.
  5. AMDakias

    AMD ZEN thread

    Μονο cinebench βλεπουμε εδω και 2 μηνες.... Εγω μαλλον εχω παραισθησεις και βλεπω και αλλα bencmarks
  6. AMDakias

    AMD ZEN thread

    Και για να μη ξεφύγει η κουβέντα:
  7. AMDakias

    AMD ZEN thread

    Σε ρωτάει ο άνθωπος αν θα σε άρεζε να σε ειρωνευόσαντε και ότι έχει βγάνει σκορς και στα πετάει και αν εσύ τα έχεις δοκιμάσει αυτά και βγάζεις γλώσσα
  8. AMDakias

    AMD ZEN thread

    Καλησπέρα και από μένα! Διαβάζω το θρεντ από την αρχή και μετά από 45 σελίδες βαρέθηκα να μη συμμετέχω και είπα να πω και γω την κουταμάρα μου. Η AMD μας παρουσίασε την ferrari που τελικά βγήκε alfa romeo. Αν φταίει ο scheduler των win10, το ήξεραν και οι καθαρίστριες στην AMD και στην MS πολυ πριν γινει το launch. Δε πιστεύω να ετοιμάζανε mainstream high-end επεξεργαστή και να μη δουλεύαν πάνω σε win10 ή να μην είχαν ενημερώσει έγκαιρα την MS. To hype και ο χρόνος του launch έγινε ξεκάθαρα για λόγους marketing, πράγμα που σημαίνει ότι η AMD έχει (ή νομίζει ότι έχει) άσσο στο μανίκι, αλλιώς πιθανότατα ήταν το κύκνιο άσμα.
  9. AMDakias

    Επιλογη pci/pci-e wireless adapter

    Ευχαριστώ πολυ nucleus!
  10. AMDakias

    Επιλογη pci/pci-e wireless adapter

    Γιατι δε το σκεφτηκα καν . Ευχαριστω για την παρατηρηση! Αν εχεις να προτεινεις ποιοτικη λυση σε usb, ελευθερα!
  11. Χρειαζομαι αυτο που λεω στον τιτλο γιατι πλεον δε χρειαζομαι την ταχυτητα και τη σταθεροτητα του καλωδιου μιας και εχω κοψει τα online games και κυριως εχει αρχισει να με ενοχλει το αντιαισθητικο καλωδιο που εχω τραβηξει απο το ρουτερ. Επι του θεματος, δεν εχω ξανακανει παρομοια αγορα και χρειαζομαι τη βοηθεια των ειδικων. Εχω 24ρα συνδεση και πιανω μεχρι 12-13, το ρουτερ ειναι 6-7 μετρα μακρια απο το pc και το pc τρεχει windows 10. Οσων αφορα τα χρηματα θα προτιμουσα να μην υπερβω τα 50€. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  12. AMDakias

    Need for Speed (2015)

    Αυτο ηταν κλωτσια στα @@...
  13. AMDakias

    Αγορά καινούριου κουτιού

    Συμφωνω με τους 2 προηγουμενους. Το κουτι βεβαια ειναι και θεμα γουστου, οποιο σ'αρεσει στο ματι θα παρεις. edit: Εγω θα εβαζα και μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη για περισσοτερη ησυχια. Δε ξερω βεβαια αν σε ενδιαφερει και ποσα μπορεις να διαθεσεις.
  14. AMDakias

    Αγορά καινούριου κουτιού

    Για το κουτι συμφωνω με τον προλαλησαντα. Επισης μπορεις να δεις και τα fractal design. Για τροφοδοτικο θα σου προτεινα ενα απο τη σειρα RM της corsair. Gold efficiency και τελειως αθορυβα σε χαμηλα load. Απο 450watt και πανω εισαι οκ. Για ssd δε ξερω τι χρεαιζεσαι αλλα φανταζομαι σιγουρα 250GB μεχρι 500GB. Σε καθε περιπτωση νομιζω οι samsung 850 evo ειναι η καλυτερη επιλογη. Για hdd κοιτα western digital red. Αν καταληξεις σε socket 1150, καλο θα ηταν να παρεις μητρικη με usb 3.1 και m.2 θυρα. Τελος εχε στο νου σου και την αγορα aftermarket ψυκτρας για τον επεξεργαστη για να εχεις ακομη λιγοτερο θορυβο. ΟΙ πλεον αθορυβες ψυκτρες ειναι οι noctua και μετα ερχονται οι bequite. Οποτε χτιζεις το συστημα και απ' οτι περισεψει απο το budget ριχνεις ενα 50-70ρι για την ψυκτρα.
  15. AMDakias

    Show your desktop

    Συγυρισα το desktop και ειπα να το μοιραστω
  16. AMDakias

    Αγορά καινούριου κουτιού

    Πολυ ωραια! Μεχρι να βγουν οι skylake στην αγορα μπορεις να καταληξεις σε κουτι, psu και ssd/hdd. Σημαντικες ερωτησεις: ποσο αθορυβο θες να ειναι το συστημα?θα κανεις overclock?εχεις ιδιαιτερη προτιμηση στο μεθεθος του κουτιου? (mini, midi, full tower κλπ)νομιζω ram ειναι μονοδρομος τα 16GB μιας και θα ειναι για δουλεια το pc.
  17. AMDakias

    Αγορά καινούριου κουτιού

    Απο τις τιμες που διερρευσαν δε νομιζω να εχεις θεμα προϋπολιγισμου. Οσων αφορα τη δυναμη που χρειαζεσαι απο cuda cores, μια gtx 960 θα σε φτασει?
  18. AMDakias

    Αγορά καινούριου κουτιού

    Υπομονη μεχρι να βγουν οι skylake!
  19. AMDakias

    World of Warships - OPEN BETA is ON !

    Μετα το σημερινο update τα fps πεσανε περιπου 20% και εχω κατι drops στα 8 fps, με το συστημα της υπογραφης. Αντιμετοπιζει κανεις αντιστοιχο προβλημα?
  20. AMDakias

    Αγορά καινούριου κουτιού

    Πιστευω το καλυτερο ειναι να περιμενεις 1-2 μηνες να βγουν οι intel skylake. Αν βιαζεσαι παντως με 1500€ budget μπορεις να πας και σε x99 πλατφορμα. Επισης, στα 1500 συμπεριλαμβανεται και λειτουργικο?
  21. AMDakias

    Αγορά καινούριου κουτιού

    Καλο θα ηταν να μας πεις ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις.
  22. AMDakias

    World of Warships - OPEN BETA is ON !

    Κι εγω το ιδιο επαθα στην αρχη... Τωρα ειμαι με wyoming (tier iv battleship), νομιζω με battleships θα καταληξω
  23. AMDakias

    World of Warships - OPEN BETA is ON !

    Το ελιωσα σημερα. Πολυ ανωτερο των προσδοκιων μου!
  24. AMDakias

    Enermax Revolution 85+ 1250W Power Supply

    Σιγα ρε αγορι μου, ειπαμε... Δε σε ειπε και καμπουρη αγορι μου. Και αυτα το ορθογραφικα ρε αγορι μου....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.