Jump to content



Ερωτηση προς 939 ιδιοκτητες


ea6gka

Recommended Posts

τελικα ρε παιδια και φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι θα ειχατε 754 πριν, αξιζει η μεταβαση απο 754 σε 939 βγαζοντας εκτος το οικονομικο. Σαν πλατφορμα επιδοσεις κλπ τι εχετε να σχολιασετε. Ειναι νωρις βεβαια θα μου πειτε αλλα θελω αν ακουσω το σχολιο ειδικα ανθρωπων που ειχαν και 754 .

Link to comment
Share on other sites

Α θες amd γιατι να μην αξιζει? Αν εχεις 754 το πολυ να εχεις εναν 3400 ή εναν FX ενω τωρα παιρνεις ακομα και FX55 ! ΥΓ. εσυ ειπες να βγαλουμε εξω το οικονομικο!!

Κοιτα δικα σου λεφτα ειναι. Εαν νομιζεις οτι θες κατι παραπανω απο αυτο που εχεις αγορασε γιατι το 939 ειναι καλυτερο, αντικειμενικα ομως δεν υπαρχουν τοοοσα παιχνιδια και προγραμματα που θα τα κοιτας με ανοιχτα ματια σε σχεση με οτι εχεις

Link to comment
Share on other sites

κοιτα εγω πριν ειχα εναν 3400 και μια chaintech τα ειχα αρκετα πουσαρισμενα!ισως και στα ορια με νερο!τωρα ειμαι με ιδιες συνθηκες και 939 και στο πι εχω 3 δευτερολεπτα κατω !σαν αισθηση στα windows ειναι διαφορετικη!και ειναι και πιο ψυχρος οποτε τραβαει πολυ κλοκαρισμα με την default !αυτα:D :D :T: :T: :T:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είχα πριν αμδ64 2800 754 και τώρα της υπογραφής μου.Πέρα από τις καλύτερες επιδόσεις σε default το 939 μου δίνει την αίσθηση του ποιό στρωτού και ποιο δυνατού συστήματος σε ότι και να κάνω.

Link to comment
Share on other sites

Γιωργο μην ψηνεσαι ρε σ...σε λιγο καιρο θα βγουν sse3 0.9...κριμα να εχεις τα προηγουμενα αφου κανεις δουλεια και με αυτο που εχεις,αραξε λιγο για να παρεις το καλο πραμα:D

Link to comment
Share on other sites

Παιδες μαλλον βιαζεσται πολυ ακομα για 939 socket .

Περιμενετε λιγο να καταλαγιασουν τα πραγματα περι 939 , να γινουν μερικα καλα τεστ (οστοσο να πεσει και λιγο η τιμη) και τοτε βλεπουμε .

Να μην γινομαστε πλεονεκτες!!!

Εγω προσφατα εκανα αγορα εναν NewCastlle A64 3200+ & MSI K8T (απο εναν πλεονεκτη) και μπορω να πω πως ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

Μαζι με τα παραπανω συνθετουν το συστημα και μια LEADTEK FX 6800 & 2x512MB KingSton 2.5 CL για τα οποια εγω ειμαι εδω ο πλεονεκτης.

Με ολα αυτα και αυτα εγω σας κουρασα αλλα αυτην την στιγμη το PC αυτο δεν MASAI...

Link to comment
Share on other sites

Σωστοοοοοος....

ΠΟΛΥ καλοι επεξεργαστες οι XP.

Ειμαι AMDακιας και εγω βρε παιδια ... και η υπομονη ειναι το καλυτερο "οπλο" για την AMD.

Δι'αυτο και ειναι παντα μπροστα ( αυτο ειναι για κατι INTELακιδες ).

:);):)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.