Jump to content



Ισχυροτερο σημα για διαμοιρασμο στον πανω οροφο?


therock

Recommended Posts

Εχω προβλημα στο εξοχικο μου καθως εχω το ρουτερ στον κατω οροφο που συχναζω αλλα δεν πιανει καλα στον πανω, επειδη μαλλον παραμβαλλεται πυκνη στρωση πατωματος. Αρχικα το ελυσα αλλαζοντας ρουτερ απο SAGEM σε thomson και περνωντας ενα repeater το οποιο τοποθετησα στις αρχες της εσψτερικης σκαλας που επικοινωνουν οι 2 οροφο και ετσι εδωσα ενα μετριας εντασης σημα και πανω. Ενω το νετμποοκ συνδεεται τωρα (Εδω και καιρο δλδ απο τοτε που κανα αυτη την πατντα) προσφατα αγορασα ενα tablet για τον πατερα μου galaxy tab 3 7' lite το οποιο μαλλον πρεπει να εχει ασθενη καρτα δικτυου μεσα γιατι παλι δεν το βλεπει.

Τι αλλη λυση υπαρχη? Επισης επειδη οι 2 οροφοι εχουν διαφορετικους πινακες για ρευμα φοβαμαι πως αν παρω ενα Powerline μπορει να μην επικοινωνει μεταξυ οροφων και να δωσω ασκοπα χρηματα.

Link to comment
Share on other sites

-Δηλαδη να πεταξω και ενα 2ο ρεπεατερ το οποιο θα αντιγραφει το πρωτο? Οποτε το ενα να ξεκιναει στην αρχη της σκαλας στον κατω οροφο και το αλλο εκει που τελειωνει στον πανω?

Ναι καλωδια δεν γινεται να τραβηξω.

-Με καποιο τροπο να δω αν επικοινωνουν οι μπριζες μεταξυ οροφων χωρις να αγορασω powerline δεν γινεται?

Link to comment
Share on other sites

Το power line μπορεί και να δουλέψει. Σε εμένα ένα devolo που έχω πάρει δουλεύει με διαφορετικούς πινακες

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Ναι αλλα αυτο πως μπορω να το ξερω χωρις να δωσω χρηματα αφου δεν ειμαι σιγουρος? Υπαρχει καποιος τροπος να το τεσταρω, για να δω αν το ρευμα επικοινωνει?

Link to comment
Share on other sites

Το καλυτερο θα ηταν να ρωτησεις αν εχεις κανενας φιλος σου και να το δανειστεις.

Αν δεν εχει κανεις, τοτε... τι να πω.. πηγαινε πλαισιο (που εχει τυχει να τους πετυχω ευελικτους αν γκρινιαξει αρκετα ο πελατης) και πες τους οτι θελω να το δοκιμασω και αν δεν ειμαι ικανοποιημενος σας το φερνω πισω και περνω πιστωτικο (οχι τα λεφτα πισω ομως). Δεν ξερω αν θα το πετυχεις ομως.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.