Jump to content



Hifiman He400, Odac, Lovely Cube, Superlux 668b


panos444

Recommended Posts

Πωλούνται τα εξής λόγω έλειψης χρόνου,αγορασμένα προσφάτως με απόδειξη/εγγύηση:

1)Hifiman He400, Με απόδειξη εγγύηση από Ευρωπαϊκό κατάστημα. Μαζί θα δωθούν ένα ζευγάρι ακόμα pads (pheather+ velour) & velour θήκη μεταφοράς όλα της κατασκευάστριας εταιρίας. Μερικά ριβιού: HiFiMAN HE-400 Review - Planar Magnetic Headphones at a Reasonable Price

2)Odac, κατευθείαν αγορασμένο από jds στο κουτί του μαζί με πολύ καλό usb με φερίτη. Ριβιους: JDS Labs ODAC

3)Lovely cube, ο γνωστότερος κλώνος του bcl της Lehmann με μεγαλύτερο μετασχηματιστή 50VA, ειδικά φτιαγμένο (χειροποίητο) κατά παραγγελία για αυτόν τον ενισχυτή μετασχηματιστή, ασημένια καλώδια, χάλκινα πολύ ποιοτικά rca κτλ. Ριβιους: The "Lovely Cube" Headphone Amp (Lehmann Black Cube Linear Clone)

4)Superlux 668b, στο κουτί τους με την τσάντα μεταφοράς και τα δύο καλώδια που περιέχει η συσκευασία, καθώς επίσης και ένα σετ velour της AKG που ταιριάζουν σε αυτά τα ακουστικά πολύ καλά.

Εφόσον τα πάρει όλα μαζί κάποιος θα πάρει δώρο και ένα καλώδιο ~2μ για την σύνδεση του ODAC με τον Lovely Cube πολύ ποιοτικό.

Υπάρχει και το κουτί των Hifiman είναι στην Αθήνα στο πατρικό μου.

Τιμή πακέτου 500€.Ειδάλλως 1)250 2)100 3)220 4)40

Δυνατότητα ακρόασης στη Θεσσαλονίκη αλλιώς κατάθεση και μετά αποστολή.

Link to comment
Share on other sites

ξέχασα να αναφέρω ότι έχει μπει και αλλού, και για τα 668 έχουν ενδιαφερθεί και από άλλο φόρουμ. Δεν είναι οριστικό ότι θα τα πάρουν εφόσον δεν τα πάρουν σε ενημερώνω.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.