Jump to content

Creative SoundBlaster X-Fi Titanium HD ως recording κάρτα.

remaz

Recommended Posts

Καλημέρα σας

σκέφτομαι να αγοράσω την ανωτέρω κάρτα. Υποτίθεται ειναι η καλύτερη της creative αλλα εγω τη θελω και για midi/ DAW εφαρμογές. Πιστεύεται οτι ειναι εφικτο;

Τα 2 μειονεντηματα είναι οτι

1) δεν εχει midi in άρα τα πλήκτρα θα συνδέονται κατευθείαν στο PC με usb2 ( δεν ξερω κατα ποσο αυτο είναι μειονεκτημα ή οχι)

2) Δεν θα έχει direct monitoring. (αυτο είναι μειονέκτημα αν και οχι τεράστιο)

Απο κει και περα υποστιριζει asio2 και στα specs λεει οτι εχει latency ως και 1 ms.(φυσικά δε ξέρω αν αναφέρεται στο μικροφωνο/LINE IN ή σε επικοινωνία DAW / vst instruments)

"Pristine audio recordings with ultra low latency: ASIO υποστήριξη εγγραφής με μία καθυστέρηση τόσο χαμηλά όσο ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου και ελάχιστη επιβάρυνση της CPU για ηχογραφήσεις ακριβείας."

To link της creative :Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD PCIe Sound Card | Creative Labs Online Store

Ποια η γνώμη σας;

Υποτίθεται ειναι η καλύτερη της creative

Ηταν η καλυτερη. Τωρα... Sound Blaster ZxR - Creative Labs (Pan Euro)

Tα 2 "μειονεκτηματα" που αναφερεις ισχυουν και για αυτην ομως.

Το target group των soundblaster ειναι κυριως οι gamers παντως

https://www.facebook.com/SoundBlaster/posts/10152142788881070

SOUNDBLASTER Z (Z, Zx, and ZxR) SERIES SOUNDCARDS ARE GAMING SOUNDCARDS AND IS NOT MEANT FOR AUDIO CREATION.

Αν θα καταφερεις να κανεις τη δουλεια σου δε το ξερω, δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αντικειμενο.

Λογικα με καποιους συμβιβασμους να μπορεις, αλλα η καρτα (το ιδιο ισχυει και για την titanium) δεν εχει βγει για αυτη τη δουλεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.