Jump to content



laptop με φωτάκια στο on......???


Recommended Posts

HP Pavilion Entertainment PC

Product:VJ03EA#B1A

Model:dv6-1310sv

Φορτιστής

19V και 4.74A

Έχω μετρήσει την τάση του φορτιστή και είναι εντάξει.

Το πρόβλημα:πατώντας το power, το ανεμτιστηράκι ακούγεται από μέσα ότι ξεκινάει. Αν βάλεις το χέρι σου στις οπές εξόδου του αέρα, όντως βγαίνει αέρας. Το laptop φαίνεται να λειτουργεί.

Το λαμπάκι που έχει το ίδιο το power button όσο και τo power λαμπάκι που έχουν όλα τα laptop, εκεί στην τριάδα power-battery-HDD, ανάβει κανονικά. Αναβοσβήνει το λαμπάκι του caps lock και του numeric key pad. Και, φυσικά, δεν έχω εικόνα στην οθόνη.

Σύνδεσα το laptop σε εξωτερική οθόνη desktop, και έστειλα, με τον συνδυασμό Fn, το σήμα της οθόνης στην εξωτερική οθόνη, αλλά και πάλι τίποτα. Οπότε, προφανώς, δεν έχει να κάνει με την οθόνη.

Το ότι αναβοσβήνουν τα δύο λαμπάκια μού λέει μήπως το laptop είναι κλειδωμένο. Δεν ξέρω και πολλά από κλειδώματα laptop. Πάντως ο κάτοχος λέει ότι δεν είναι κλειδωμένο. Εδώ θα ήθελα μία βοήθεια. Περί κλειδωμάτων laptops και τί γίνεται:πέφτει το laptop στις καταστάσεις sleep, hibernate, κ.λπ. κ.λπ.

Αλλά και γενικότερα μία βοήθεια περί του όλου θέματος.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!

Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση:αν αντί να κάνω reballing στη VGA, κάνω το reflow με αναπτήρα (κάτι που είχα κάνει και στο παρελθόν, και έπαιξε το laptop και πάλι για λίγες, όμως, ημέρες), και βάλω στη VGA ένα shim, υπάρχει περίπτωση να κρατήσει κανονικά; Το έχει δοκιμάσει κανείς έτσι; Αναπτήρας + copper shim = επαναφορά ες αεί ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.