Jump to content



Ερωτήσεις περι sleeving


bilya

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα έχω ψηθεί απίστευτα να ξεκινήσω το μοντάρισμα στο κουτί μου ....έχω δύο ερωτήσεις πρώτον από e-bay(κίνα) είναι καλά? και δεύτερον υπάρχει κάποιος οδηγός που να εξηγεί τι μέγεθος είναι το σωστό για κάθε καλώδιο(πχ καλώδια ανεμιστήρα και λοιπά)

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δει το thread της karmen1983? και επίσης

Sleeving Tutorial - EVGA Forums

Sleeving Tutorial

http://www.wikihow.com/Sleeve-Computer-Cables

Heatshrink-Less MDPC Sleeving :D [updated 2/12/2012]

Γνώμη μου για τα κινέζικα είναι πως δεν χάλασε ο κόσμος εάν πάρεις ένα κομμάτι από eBay και ένα από ένα κατάστημα, και να δεις της διαφορές μπροστά σου οι φωτογραφίες που βάζουν στο eBay πολλές φόρες δεν ανταποκρίνονται στη πραγματική όψη του προϊόντος.

Έγινε επεξεργασία από E.TeRaS
Link to comment
Share on other sites

οκ οκ ευχαριστω ξεκινάω διάβασμα κατι τελευταίο επειδή θέλω να βάζω κάποια κομμάτια του κουτιού να το κάνω με ένα οποιοδήποτε σπρέι ή υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο

Link to comment
Share on other sites

Αγρίεψε λίγο τις επιφάνειες με τη πίσω μεριά απο ένα σφουγγάρι κουζίνας και βάψε τις. (αφού τις καθαρίσεις μετά εννοείται)

Για πιο καλό αποτέλεσμα μπορείς να βάλεις και αστάρι (καλό είναι να είναι τις ίδιας μάρκας με αυτή του χρώματος). Βέβαια σε ένα κουτί που κάνει 45-50 ευρώ εσύ θα αποφασίσεις μέχρι πόσα θα δώσεις σε χρώματα.

και αν το κάνεις και πρώτη φορά, καλό είναι να κάνεις κάπου αλλού πρώτα τα πειράματα. Γιατί και θα σου τρέξει αν δε προσέξεις σε κάποια σημεία και δε θα βγει ίσως και αυτό που έχει στο μυαλό σου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.