Jump to content



Εκτίμηση τιμής Κουτιού


Recommended Posts

Γεια σε όλους!

Έχω στη κατοχή μου το παρακάτω case (μεταχειρισμένο, χωρίς εγγύηση ή τυχόν extras) και ψάχνω να δω πόσο θα μπορούσε να κοστολογηθεί ώστε με ενδεχόμενη πώληση του να προβώ σε πιθανή αναβάθμιση.

Το case είναι το παρακάτω και έρχεται με 2 τροφοδοτικά της ίδιας εταιρίας 1400W 80plus Gold.

Link 1, Link 2, Link 3

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα λογικα αν τώρα του κουτιου κάνει κάπου στα 640 ευρώ βάλε και κανα 50ρικο για μεταφορικα κλπ κλπ πάμε στα 700 χονδρικα

οπότε μια καλή ευκαιρεια για κάποιον που το θελει ειναι τα 550 είναι συγκεκριμρνο κουτί και δεν νομίζω πως απευθυνεται στην μεγαλυτερη γκάμα των pc users παρα μόνο σε εταιρειες σαν workstation ¨η σε κάποιο net cafe σαν main server οπότε δεν ξέρω και κατα πόσο θα ήταν ευκολο να πωληθεί.

Έγινε επεξεργασία από reinko24
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς τέτοιο κουτί δε θα το δώσεις εύκολα.

Και custom server δεν νομίζω να φτιάξει καμία εταιρεία πια. Ακόμα και οι εισαγωγείς supermicro, tayan κλπ τα έχουμε κόψει αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Κατάλαβα... η αλήθεια είναι ότι καταλαμβάνει αρκετό όγκο σαν κουτί (είναι και αρκετά βαρύ) και φαίνεται ότι δε πολυπροορίζεται για home χρήση.

Ωστόσο, με τι τιμή θα ξεκινούσατε εσείς μια ενδεχόμενη πώληση του, αν θέλατε να έχετε ρεαλιστικές πιθανότητες πώλησης;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Link to comment
Share on other sites

Μεταχειρισμένο, χωρίς εγγύηση ή τυχόν extras που λές...εάν θέλεις πραγματικά να το πουλήσεις ξεκίνα με ένα κούρεμα της τάξης του 50% απ'οτι έχει καινούριο.

Αυτή είναι η δική μου άποψη φυσικά....!

Οι περισσότεροι το βάζουν 50€ κάτω απο καινούριο και περιμένουν κανα 6μηνο να το δώσουν (ίσως και 2 6μηνα λόγω της φύσης του συγκεκριμένουν προϊόντος...και τελικά το δίνουν 350€ μετά από πολλά παζάρια και εκνευρισμό επειδή δεν φευγει).

Το θέμα έιναι εάν εσύ μπορεις να περιμένεις τόσο και θέλεις να βγάλεις και το τελευταιο cent από αυτό ή εάν θέλεις πραγματικά να μην το βλέπεις μπροστά σου.

Εγώ σου λέω 50% επειδή εμπλέκονται μεγάλα τροφοδοτικά που σε περίπτωση που πάθουν κάτι, ο αγοραστής απλά τα έχει και τα κοιτάει. Το κουτί έιναι κουτί, εάν δεν έχει χτυπήματα, είναι οκ.

Link to comment
Share on other sites

στα κουτια γενικα υπαρχει μεγαλη απαξιωση με το χρονο...αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εισαι ακομα χειροτερα επειδη δεν υπαρχει κοινο να το αγορασει....οποτε με βαση προσφορα-ζητηση εισαι καμμενοσ απο χερι!

Η μονη λυση ειναι ειτε να ριξεις τρελο κουρεμα για να δελεασεις καποιον που κανονικα δε θα το σκεφτοταν καν....ή να κανεις τρελη υπομονη αν δε νιωθεις καλα να το σκοτωσεις και δεν εχεις τοση αναγκη τα λεφτα του...

Πχ και εγω με εναν raid controller ειμαι σε αντιστοιχη φαση, τον δινω μιση τιμη και παλι δε πουλιεται επειδη ειναι πολυυυυυυ μικρο το ενδοαφερομενο κοινο για κατι τετοιο. Αλλα αφου δεν εχω αναγκη και τα λεφτα του αυτη τη στιγμη, δε τον ριχνω, και η απαντηση μου σε καποιον που ηθελε να ανταλαξουμε ενα προϊον αξιας 500 ευρω (που το εδινα 250ε) με ενα προιον που κοστιζει 80 ευρω ηταν το ευγενικο ισοδυναμο του F U. Και εχει περασει ενα εξαμηνο, θα περασει και αλλο ενα...ισωςε και να μη δοθει ποτε, αλλα αυτη ειναι η μοιρα σου και με αυτο το κουτι! Διαλεγεις και παιρνεις!

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω τόση ανάγκη τα χρήματα του κουτιού αλλά το να το έχω για home χρήση, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα (με καλύπτει απόλυτα και ένα απλό case). Υπό αυτό το σκεπτικό κοιτάζω μήπως το δώσω.

Οι τιμές πάντως που βλέπω στο ίντερνετ δε γνωρίζω κατά πόσο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα (ή μήπως είναι outdated). :hmm:

Έγινε επεξεργασία από johnson
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.