Jump to content

johnson

Premium Members
  • Posts

    308
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About johnson

  • Γενέθλια 01/01/1985

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

johnson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. johnson

    Εκτίμηση τιμής Κουτιού

    Δεν έχω τόση ανάγκη τα χρήματα του κουτιού αλλά το να το έχω για home χρήση, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα (με καλύπτει απόλυτα και ένα απλό case). Υπό αυτό το σκεπτικό κοιτάζω μήπως το δώσω. Οι τιμές πάντως που βλέπω στο ίντερνετ δε γνωρίζω κατά πόσο ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα (ή μήπως είναι outdated).
  2. johnson

    Εκτίμηση τιμής Κουτιού

    Κατάλαβα... η αλήθεια είναι ότι καταλαμβάνει αρκετό όγκο σαν κουτί (είναι και αρκετά βαρύ) και φαίνεται ότι δε πολυπροορίζεται για home χρήση. Ωστόσο, με τι τιμή θα ξεκινούσατε εσείς μια ενδεχόμενη πώληση του, αν θέλατε να έχετε ρεαλιστικές πιθανότητες πώλησης; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
  3. Γεια σε όλους! Έχω στη κατοχή μου το παρακάτω case (μεταχειρισμένο, χωρίς εγγύηση ή τυχόν extras) και ψάχνω να δω πόσο θα μπορούσε να κοστολογηθεί ώστε με ενδεχόμενη πώληση του να προβώ σε πιθανή αναβάθμιση. Το case είναι το παρακάτω και έρχεται με 2 τροφοδοτικά της ίδιας εταιρίας 1400W 80plus Gold. Link 1, Link 2, Link 3 Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. ένα Disaronno με στημένο λεμόνι παρακαλώ...
  5. johnson

    Ποια τραπεζα για Paypal???

    Τελικά και οι 2 τράπεζες πρέπει να είναι το ίδιο καλές. Διάλεξε αυτή που είναι πιο κοντά σε εσένα + αν έχεις ήδη λογαριασμό σε κάποια, προτίμησε την.
  6. johnson

    Ποια τραπεζα για Paypal???

    +1 Ακριβώς αυτό. Χωρίς να έχω δει άλλα web bankings, της Πειραιώς έχει τόσες πολλές επιλογές που θα σου πάρει κάποια ώρα να δεις τι γίνεται που. Για paypal το ξεκίνησα αλλά με έχει βολέψει σε αρκετές άσχετες πληρωμές. Online πάντα.
  7. johnson

    How To: Cracking WEP

    Να εγκαταστήσεις στον σκληρό? Εγώ το έχω περάσει σε ένα usb flash και κάνει boot αρκετά γρήγορα αλλά τρέχει ακριβώς όπως το liveCD. Περισσότερα εδώ και εδώ αλλά μάλλον ο πιο εύκολος τρόπος είναι αυτός που περιγράφεται εδώ .
  8. johnson

    Show your desktop

    Να και το δικό μου. Δεν είναι κάτι τρελό. Απλό, λιτό, λειτουργικό.
  9. johnson

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Αν και είμαι λάτρης της σειράς pes, προχθές ασχολήθηκα λίγο με ένα αρκετά ωραίο flash game, το οποίο έχει αρκετά καλό animation. Σίγουρα θα ξαναπαίξω. Αξίζει να ασχοληθείτε. http://www.kodiefiles.nl/games/hedgehog.swf
  10. ’σχετο, άμα ψιλιαστούμε καμιά περίεργη εφαρμογή στην εκκίνηση κ το antivirus/anti-spyware κοιμάται, για να μη καθόμαστε manually από τη registry (στο msconfig νομίζω δε φένονται όλα) να ψάχνουμε , καλό είναι να δοκιμάσουμε αυτό: http://www.sysinternals.com/Utilities/Autoruns.html
  11. johnson

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Λόγω του υπολογιστή μου και των υψηλών απαιτήσεων για σοβαρά γραφικά, παιχνιδιών, περιορίζομαι στο pes5! Πάντως έχω την ιδέα ότι και 2χ7900GTX σε sli να είχα, μετά από από κάποια διαλείμματα τύπου fear, θα κατέληγα πάλι στο pro... Με την ευκαιρία, αν νομίζει κανείς ότι ξέρει καλό...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.