Jump to content



Υπολογιστής ανάβει μόνος του.


Recommended Posts

Μετά από αναβάθμιση του υπολογιστή μου στο σύστημα της υπογραφής μου (νέα mobo,νέα cpu ,νέες ram ,και νέος m.2 ssd) παρατήρησα το εξής παράδοξο.Ο υπολόγιστής έχει ανάψει μόνος του τουλάχιστον δύο φορές. Την πρώτη αφού έλειπα για Σαββατοκύριακο από το σπίτι,γύρισα και τον βρήκα σε λειτουργία και τότε μάλιστα δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί υπέθεσα ότι ίσως να είχα ξεχάσει να τον σβήσω.Την δεύτερη σήμερα και αφού γύρισα από απουσία τεσσάρων ημερών από το σπίτι και αφού είχα σιγουρευτεί ότι τον είχα σβήσει (διπλοτσεκαρισμένο) τον βρήκα πάλι σε λειτουργία.Τι μπορεί να συμβαίνει;Μήπως είναι θέμα bios της μητρικής και με καμμία διακοπή ρεύματος ή πτώση τάσης κάνει restart;?????

Link to comment
Share on other sites

σε asrock δεν ξέρω αν έχει κάτι ανάλογο, πάντως σε ASUS έχει το menu APM που κάνεις τα πάντα disable και κάνει shutdown τελείως την μητρική (αλλιώς μένει σε low state power όπου δίνει λίγο ρεύμα στις usb και το λαμπάκι του lan είναι ON)

Link to comment
Share on other sites

Ισως να δημιουργείτε κάποιο κύκλωμα με κάποια αλλη συσκευή. Δες αν στο παθαίνει σε διαφορετικό σημείου του σπιτιού ο υπολογιστής . Εγω ειχα πάθει κατι παρόμοιο . Όταν ανοιγα το φως του δωματίου άνοιγε και ο υπολογιστής. Αν θυμαμαι βεβαία καλα , έφταιγε το τροφοδοτικό στην δικια μου περίπτωση .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.