Jump to content



Asus 9600XT bios


georgeks78

Recommended Posts

Εχω στα χερια μου μια 9600ΧΤ της ASUS που μαλλον εχει πεθανει. Στην αρχη κολλαγε καθε φορα που ανοιγα το word , εσβηνε η οθονη και τιποτα μονο ρεσετ για να επανελθει. Τωρα δεν αναβει καν το pc. Που μπορω να βρω το οριτζιναλ βιος για να το ξαναπερασω και με ποιο προγραμμα? Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια με τετοια καρτα?

Link to comment
Share on other sites

τη πηρε φιλος απο φλεα, φοβαμαι μην ειχε κανει μαιμουδιες ο προηγουμενος ιδιοκτητης. Απλα για να ειμαι σιγουρος θελω να περασω το κανονικο της βιος

Στο site της Asus δεν υπαρχει τιποτα

Link to comment
Share on other sites

THX θα το δοκιμασω αμεσως. Την ειχα βαλει πανω στο πισι τωρα και δεν αναβε καν. Με λιγη ταλαιπωρια εβγαλα τη ψυκτρα της ASUS και εβαλα μια προχειρη δικη μου. Το μηχανημα πηρε μπρος αλλα μετα τη πρωτη οθονη (γενικες πληροφοριες , bioς κτλ. σβηνει η οθονη) Πατωντας delete για να μπω στο βιος μπαινει κανονικα χωρις να σβησει και βλεπω υο βιος. Σβηνει μολις παει να περασει την πρωτη οθονη. Τι στο διαολο ειναι αυτο πρωτη φορα το βλεπω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.