Jump to content



Ερωτήσεις για ψυγείο


kakao83

Recommended Posts

eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

Παιδες σκεφτομαι να παρω το παραπανω ψυγειο για να το βαλω μπροστα στο νεο κουτι μου corsair 750D Με τους default ανεμηστηρεσ του κουτιου. Δεν εχω καταλαβει την διαφορα απο 60mm σε 45 για παραδειγμα. θελουν συγκεκριμενουσ ανεμηστηρες για τα πιο παχεια ψυγεια? σκεφτομαι επισης και για αυτο το πιο μικρο.

Επισης εχω δει καποιους και βαζουν ανεμηστηρες να φυσανε απο μεσα προσ τα εξω. αν το κανουν αυτο το κουτι απο που περνει αερα?? αφου η μοναδικη εισοδο αερα ειναι απο μπροστα. ευχαριστω :)

eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

Link to comment
Share on other sites

Οι διαφορές ανάμεσα στα συγκεκριμένα ψυγεία είναι μικρές. Μέχρι τα 1000rpm υπερτερεί ο 45 και μετά το αντίστροφο αλλά οι διαφορές είναι στα όρια του στατιστικού λάθους για 'λογικό' εύρος στροφών.

Link to comment
Share on other sites

Μάνο, το 60άρι που δείχνεις στην αρχή φοράω τώρα μπροστά στο κουτί με 2xGT Typhoon 1850rpm σε push.

Αν θες έλα να του ρίξεις μια ματιά, αλλά δεν ξέρω να σου πω σε σχέση με άλλα πως τα πάει μιας και είναι το πρώτο και μοναδικό που έχω (προς το παρόν).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.