Jump to content

AgMa

Premium Members
  • Posts

    338
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About AgMa

  • Γενέθλια 08/11/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης

Πρόσφατοι Επισκέπτες

730 Εμφανίσεις προφίλ
  • ppkstat

  • atiman

AgMa's Achievements

  1. AgMa

    Υδρο-ερωτήσεις

    Όλα πωλήθηκαν κάποτε. Τώρα θέλω να το ξαναφτιάξω πάλι. Gpu θα αλλαχθεί σίγουρα από r9 290 που έχω τώρα σε 1660ti και θα μπει ξανά και αυτή στο νερό.
  2. AgMa

    Υδρο-ερωτήσεις

    Το e-shop έχει το mayhems blitz kit στα 25€ οπότε δεν το σκέφτηκα καν. Για ψυγεία τώρα, είμαι ανάμεσα στα black ice nemesis gts και στα ek coolstream PE. Ποιά λέτε; Τα x-flow τι λένε;
  3. AgMa

    Υδρο-ερωτήσεις

    Καλημέρα, Αν και σχετικά παλιός στον χώρο του custom w/c και θέλοντας να ξαναγίνει το κουτί όπως ήταν, έχω κάποιες απορίες. Ψυγεία: Είχα alphacool. Τι βάζετε τώρα και γιατί; Καθαριστικά: Είχα mayhems blitz pro αλλά πωλήθηκαν όταν τα σταμάτησα, δεν τα δοκίμασα καν. Να πάρω τα ίδια πάλι; Κάτι διαβάζω για ξύδια, σόδες, κόκα κόλες κλπ. ? Αυτά προς το παρόν, για οποιαδήποτε άλλη απορία, τα συζητάμε εδώ.
  4. AgMa

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Παιδιά οι τελευταίοι 16.1 drivers, μου εμφάνισαν μήνυμα ότι στο σύστημά μου είναι συνδεδεμένη οθόνη με υψηλή ανάλυση dpi και μου προτείνει να ενεργοποιήσω τη ρύθμιση "Εικονική υπερυψηλή ανάλυση". Η οθόνη μου είναι 21.5" 1920x1080. Τι είναι αυτό που μου προτείνει; Στο νετ δεν βρήκα καμιά αναφορά.
  5. AgMa

    Δεν ακούω 5.1

    Μα περνούσαν το τεστ των windows απ' την αρχή, αυτό το "ντιν νταν ντιν νταν" που κάνει ( σαν καμπάνες μοιάζει ) και τώρα ακόμη το περνάει. Και το τεστ στο πρόγραμμα της realtek περνάει, δεν άλλαξε κάτι. Απλά αναφέρω ότι για να ακούσω ήχο απ'τα πίσω και το κεντρικό ηχείο, ακούω μόνο απ' αυτά τα τεστ. Δεν ακούω πουθενά αλλού. Ναι είναι τικαρισμένο.
  6. AgMa

    Δεν ακούω 5.1

    Όχι τίποτα, απ' τα πίσω και το κεντρικό ηχείο ακούω μόνο απ' τα τεστ των windows.
  7. AgMa

    Δεν ακούω 5.1

    Το έκανα χθες και έβαλα τους τελευταίους 2.79
  8. AgMa

    Δεν ακούω 5.1

    Με το potplayer ακούγεται το sound check που μου έστειλε ο cabdik αλλά όχι σωστά. Την ώρα που πρέπει να παίξουν τα πίσω ηχεία, αντ' αυτών παίζουν τα μπροστινά ενώ τα μπροστινά έχουν ήδη περάσει τον έλεγχό τους. Αντικαθιστά δηλαδή τα πίσω και τον ήχο τον βγάζουν τα μπροστινά. Επίσης ούτε το κεντρικό έπαιξε. Τι σκ@τ@ γίνεται;
  9. AgMa

    Δεν ακούω 5.1

    Όταν λες windows;Έχουν ρύθμιση τα windows αυτούσια; Edit: Οκ την βρήκα των win και είναι και εκεί σε 5.1. Δοκιμάζω και τον player που λες και ενημερώνω.
  10. AgMa

    Δεν ακούω 5.1

    Τζίφος, δεν ακούγεται τίποτα από κανένα ηχείο. Να αλλάξω player; Edit: ούτε και με media player ακούω τίποτα.
  11. AgMa

    Δεν ακούω 5.1

    Έχει αυτές τις επιλογές στις ρυθμίσεις, αλλά ό,τι και αν επιλέξω μόλις πατήσω κλείσιμο και ξαναπάω στις ίδιες ρυθμίσεις, δεν το έχει επιλεγμένο. Σαν να μην την έκανα ποτέ αυτή την κίνηση. Πρέπει να το είχα κατεβάσει και αυτό από κάπου, κάτι μου θυμίζει η πρώτη εικόνα που δείχνει αλλά οκ το ξαναδοκιμάζω.
  12. AgMa

    Δεν ακούω 5.1

    Με το bs player αλλά στις ρυθμίσεις ήχου δεν βρήκα κάτι που να μπορώ να αλλάξω για τον ήχο. Δεν βρίσκω κάτι τέτοιο. Έτσι είναι εμένα:
  13. AgMa

    Δεν ακούω 5.1

    Και που είναι αυτό το CMSS; Απ' ότι διάβασα είναι στις creative κάρτες ήχου και εγώ έχω realtek.
  14. AgMa

    Δεν ακούω 5.1

    Υπάρχει κάποιο τεστ στο ίντερνετ που να δουλεύει όντως; Γιατί άλλοι λένε ότι ο chrome δεν υποστηρίζει 5.1 αλλά ούτε και με firefox είδα διαφορά. Επίσης πως μπορώ να κάνω όλα τα ηχεία να παίζουν στέρεο τα τραγούδια; Ξέρω ότι είναι γραμμένα για στέρεο, απλά θέλω το ίδιο πράγμα να το ακούω απ' όλα τα ηχεία τουλάχιστον.
  15. AgMa

    Δεν ακούω 5.1

    Και που μπορεί να είναι;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.