Jump to content



Πρόβλημα με modem #2


colt3003

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμένα

το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω πρόβλημα με PSTN σύνδεση της HOL (αξιαγάπητη εταιρία :TD: ) το πρόβλημα είναι το εξής:

στην προσπέθεια να συνδεθώ και μετα το verification των username & password η σύνδεση πέφτει δίνοτας μύνημα 619 ή 629. Οι κλήσεις που γίνονται βέβαια χρεώνονται απο τον πΟΤΕ αλλά σύνδεση πρακτικά δεν έχω. Με άλλους παροχείς δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, και μετά απο ΠΟΛΛΑ τηλέφωνα στην περιβόητη τεχνική υποστήριξη της εν λόγω μου δώσανε ένα initialization string για να αναγκάσει το μοντεμ να δουλέψει σε V90 και όχι V92. το string το τσέκαρα και είναι το σωστό για το μόντεμ το θέμα είναι όμως ότι το ''ακούει'' όποτε του αρέσει. Οπότε πάλι η σύνδεση γίνεται μετ' εμποδίων.... και απορώ ? να αλλάξω μόντεμ (εχω τώρα το zoom 56k USB), να στείλω στο γέρο:devil: την HOL και να κοιτάξω άλλον παροχέα (μετα λύπης τέτοια επιλογή αφού έχω ακόμα 6 μήνες) ή υπάρχει άλλη λύση που μου διαφεύγει ???

παρακαλώ τα φώτα σας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.