Jump to content



οτε tv σε 2 τηλεοράσεις


Recommended Posts

Συναδελφοι αναρωτιέμαι κατα ποσο ριναι εφικτο να χεις 2 τηλεορασεις με 1 αποκωδικοποιητη σε οτε τβ. Ας παιζουν το ιδιο πραγμα...οι τηλεορασεις εχουν 1 οροφο διαφορα κ δεν το ψηνω για τρυπες στα ταβανια...

Link to comment
Share on other sites

εισαι με otetv μεσω connex? αν ναι η μετάδοση καναλών σε υψηλή ευκρίνεια είναι εφικτή μονο στο οτεtv μέσω δορυφόρου προς το παρών.

παντως στο δορυφορικο δυσκολο να πετυχεις κατι καλο

Έγινε επεξεργασία από yz3427
Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα αυτο γινεται μονο μεσω ευρωζονικης η κ δορυφορικης συνδεσης στο οτε τβ;;; δεν εχω ακομα καποια απο τις 2 αλλα χρειαζομαι να χω κ εικονα ενα οροφο κατω

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που λες γίνεται μέσω modulator μόνο στο δορυφορικό και θα πρέπει να απευθυνθείς σε ιδιώτη εγκαταστάτη κεραιοσυστημάτων γιατί ο ΟΤΕ δεν το αναλαμβάνει. Επίσης θα υπάρχει περιορισμός ότι αυτό που θα δείχνει η μία τηλεόραση θα δείχνει και η άλλη καθώς ο ΟΤΕTV προς το παρόν δεν έχει ακόμα Multiview.

Link to comment
Share on other sites

Έκανα παρόμοια δουλειά (sat. OteTV, καθιστικό + κρεβατοκάμαρα) με ~45Ε. Πήρα ένα σετ 5GHz video sender receiver (audio + remote control). Βέβαια στην μέσα τηλεόραση έχω 520p και όχι hd αλλά σε 32" από 4.5μέτρα δεν βλέπεις και καμιά διαφορά. Σαν αυτό περίπου http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?cPath=4_92&products_id=22499

Link to comment
Share on other sites

στην τιμή του set. από emimikos το είχα πάρει πριν ~2χρόνια κάπου 45Ε. Δεν είναι τίποτα το δύσκολο να εγκαταστήσεις, ένα καλώδιο scart από τον δέκτη του ΟΤΕτν στον πομπό και από τον δέκτη ένα καλώδιο scart στην 2η TV + ρεύμα φυσικά. Δεν χρειάζεσαι κάποιον να στο εγκαταστήσει. Είναι μεγάλη απόσταση με πολλούς τοίχους ανάμεσα ?

Αν θες HD εικόνα + ήχο στην 2η tv, πας σε αρκετά πιο ακριβές λύσεις ενσύρματες (2-3 UTP καλώδια, hdmi-to-ethernet) ή σε ακόμα ακριβότερες ασύρματες λύσεις.

Link to comment
Share on other sites

Καλο θα ηταν ναι, ώστε και οι 2 όροφοι να χουν HD. Η απόσταση ειναι ένας όροφος κάτω και ενας τοίχος ενδιάμεσα.

Έχω διπλα σε κάθε τηλεόραση εγκατάσταση έξοδου για ethernet καλώδιο

Link to comment
Share on other sites

δες http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?cPath=4_919&products_id=19722 για 1080i (σε καλύπτει για οτεtv)

Για 1080p θες παρόμοιο με 2 utp (πιο ακριβό) και όχι 1 όπως το παραπάνω. Επίσης τα καλώδια πρέπει να ξεκινούν και να τερματίζουν στις τηλεοράσεις, δεν μπορούν να πάνε μέσω ethernet switch.

Μάλλον θα χρειαστείς και κάτι τέτοιο AWV-2077 για το τηλεκοντρολ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν τις κοβω να μαι σόνει κ ντε σε 1080p. Οταν λες να ξεκινουν κ να τερματιζουν ; Εννοείς μεταξυ τους απο τη 1 στην άλλη;

Αυτο που έχω απλα διπλα στη τηλεόραση (πέραν κεραίες ,πρίζες κλπ) ήταν μια θυρα ethernet .

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Γίνεται μέσω καλωδιώσεων, αν υποθέσουμε ότι κάποιος επιθυμεί να αποφευχθούν τα ασύρματα; Με ποιό τρόπο, έχει κάποιες θύρες ο αποκωδικοποιητής του ΟΤΕ; (επίκειται να πάρω σε λίγο καιρό το πακέτο του OTE tv, δεν έχω ακόμη και για αυτό ψάχνω να δω πως θα μπορούσα να το κάνω μέσα στο σπίτι σε διαφορετικές τηλεοράσεις)

Link to comment
Share on other sites

Ειχα παρει πριν χρονια , πριν κλεισουν τα Aldi, αυτο . Το κακο ειναι οτι δουλευει στα 2.4 Ghz και τα μπερδευει με το wifi του σπιτιου. Η λυση ειναι να δουλευτουν σε μακρια καναλια για να μη μπερδευονται. Το δουλεια στη nova..και φυσικα τωρα στον ote tv

Link to comment
Share on other sites

Μια εναλλακτική πρόταση για όσους δεν το γνωρίζουν είναι το belkin@ tv. link και amazon.


 


Αυτή η συσκευή παρεμβάλλεται μεταξύ δορυφορικού αποκωδικοποιητή και τηλεόρασης και μέσω της internet σύνδεσης σας, σας στέλνει την εικόνα σε tablet, smartphone ή laptop με την εφαρμογή της belkin. Επίσης έχει ένα "ματάκι" υπερύθρων και μπορείτε απομακρυσμένα να αλλάζετε και κανάλι! 


Περιορισμοί είναι ότι μόνο ένας χρήστης μπορεί να λαμβάνει το stream και φυσικά θα βλέπει ότι δείχνει ο δέκτης εκείνη την ώρα. Δεν μπορείτε εσείς δηλαδή να βλέπετε στο laptop άλλο κανάλι και η γυναίκα στο σαλόνι άλλο.


Έγινε επεξεργασία από vdeseris
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την πληροφόρηση, καλή πρόταση φαίνεται, αλλά για διαφορετικό λόγο του ζητούμενου νομίζω.

Ωστόσο μπορεί να το επιλέξω απλά για να έχω τη συνδρομητική σύνδεση ΟΤΕ όταν είμαι μακριά. Προϋποθέτει ανοικτή τηλεόραση ή την ανοίγει;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.