Jump to content



780ti Vs 290X (?)


Recommended Posts

Με αυτη την εννοια το ιδιο και εσυ για εναν αγροτη που ειναι ολη μερα στο κτημα.

Το θέμα είναι ότι για τους προφανείς λόγους συνήθως η καγκουρια πάει πακέτο με την GTX Titan SLI.

Ε αυτό λέω ρε συ.εννοείται ότι δε αναφερόμουν Προσωπικά σε σένα πριν.μην έχουμε παρεξηγήσεις.ο καθένας επιλέγει που και πως θα ξοδέψει τα λεφτά του.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ενταξει, δε λεει να ξεκινησει φαγωμαρα με τον τυπο...

Δεν αξιζει αλλωστε, απλα ας μεινει στη μιζερια του και στις μιζερες "αποψεις" του.

Και που μου εσυρε χαρακτηρισμους οπως "γελοιος" κτλ ...Ε ΚΑΙ? ...καποτε καποιος εχωσε μια κλωτσια στο Σωκρατη και ο Σωκρατης οταν ειδε ποιος ηταν απλα γυρισε και συνεχισε το δρομο του. Καποιος μαθητης του τον ρωτησε γιατι δεν εκανε κατι, και ο Σωκρατης απαντησε "αν δηλαδη με ειχε κλωτσισει ενας γαιδαρος θα επρεπε να τον κλωτησω κι εγω? "

Gomar, καλα αυτος με sli titan (ακα 2000 ευρω μονο οι gpu) εκτος του οτι φερνει σε καγκουρα :p παιζει και να φοροδιαφευγει!

Κοιτα, βασικα εδω δε νομιζω πως ειναι ο καταλληλος χωρος να αναπτυξουμε το αν ειναι σωστο η οχι το να πληρωνμει καποιος φορους η οχι, οποτε ας τ αλλαξουμε λιγο (υποθετω το "φοροδιαφευγει" το ειπες ως αρνητικο)

οποτε θα το διασκευασω λιγακι σε κατι που προφανως συμφωνουμε ολοι οπου κι αν κλινουμε ιδεολογικα σε

καλα αυτος με sli titan (ακα 2000 ευρω μονο οι gpu) εκτος του οτι φερνει σε καγκουρα :p παιζει και να ειναι λαμογιο (η να εχει "ριξει" κοσμο, η δεν πληρωνει το ικα των υπαλληλων του η ... τεσπα κατι που συμφωνουμε ολοι πως ειναι κακο) κτλ

και τωρα απανταω, συνηθως αν μιλαμε για καποιον που ανηκει στη μεσαια ταξη οπως οι περισσοτεροι, αν εχει συνηθισει να πληρωνει, ειναι ανθρωπος που πληρωνει γενικοτερα πολυ ευκολοτερα απο ανθρωπους που εχουν συνηθισει να μην πληρωνουν.

Επισεις μιλαμε για ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ, οχι για διακοσια χιλιαρικα ουτε για δυο εκατομμυρια... Αν ο αλλος εχει την gαvlα να παρει δυο τιταν φυσικα και θα παρει δυο τιταν, δεν ειναι δα και το δυσκολοτερο πραμα του κοσμου...

Καποιος επαγγελματιας απλα θα κανει το σκ@το του παξιμαδι 3-4 μηνες και θα τις αγορασει...

Καποιος χαμηλομισθος υπαλληλος η καποιος φοιτητης απλα η θα περιμενει λιγο παραπανω, ειτε μπορει να τις παρει με δοσεις (ποσα παιδια δεν αγοραζουν διαφορα πραγματα με 24 η 48 δοσεις? αν βαλεις 48 δοσεις τις δυο περιβοητες τιταν τις πηρες με 40 ευρω το μηνα!!! ε και ζητιανος μπορει να τις εχει μην τρελαθουμε δηλαδη)

Μην μπουμε τωρα σε συζητησεις αν αξιζει καποιος να αγορασει με δοσεις, κατα τη γνωμη μου ΟΧΙ (τουλαχιστο για τετραψηφια νουμερα και κατω) αλλα το θεμα ειναι πως αν καποιος δε μπορει διαφορετικα και τις εχει βαλει στο ματι ειναι εφικτο να τις αποκτησει (για δυο τιταν μιλας, οχι για καμια Μερσεντες ημαρτον)...

Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τις καρτουλες που αναφερονται στο θεμα που ...οκ εδω μιλαμε για γελοιοτητες

Έγινε επεξεργασία από Nick74
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν επειδή δεν έγινα κατανοητή να το πω σε νέο ποστ που θα μείνει εδώ.

Μείνετε στο θέμα και αφήστε την Ελληνική μιζέρια/κακομοιρια/ατυχία/γκίνια κλπ όξω απο εδώ. Πηγαίνετε στο off topic και στο θέμα Χρεοκοπία Ελλάδας.

Το επόμενο ποστ που δεν έχει να κάνει με VGA αλλά με την οικονομία ή το οτιδήποτε άλλο δε θα το στείλω απλά στη τρύπα όπως έκανα μέχρι στιγμής.

Είπαμε είμαι στις καλές μου αλλά μη το παρατραβάμε.

Link to comment
Share on other sites

αυτη η κατακοκκινη γραμματοσειρα μου φερνει σε κομμουνισμο.... μηπως προτιμας και κοκκινες καρτες γραφικων??? και μητρικες?????

ε ρε να μπαινε μια cia εδω να σκαναρει ιπ θα τελιωναμε με τη λαιλαπα των κομουνιστων

:spell:

με το καλο η καρτα. εγω θα παιρνα κι αλλη μια και θα ποσταρα συνεχεια 3dmark για να ζηλεψει κι ο τελευταιος ελληνας ανεργος

Link to comment
Share on other sites

Από ότι φαίνεται δεν είστε να σας πάρει κανείς με το καλό.

Οπότε ο φίλος [MENTION=478]sebastian[/MENTION] θα μας ξαναδει μεθαύριο.

O @fuz1on σώθηκε με την ευχή για τη κάρτα στον op.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας το θέμα κλειδώνει μιας και αγοράστηκε η καρτούλα.

Για μετρήσεις, κλόκακια κόντρες με Nvidia Παρακαλώ νέο θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.