Jump to content



Coolpad 7320


BasiliCeLew

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Εχω αγορασει το οχταπυρινο coolpad στην τιμη των 98 ευρω. Το κινητο για τα λεφτα του τα σπαει.

Αψογη απλα κατασκευη/ Πολυ καλη οθονη / Αψογη ανταποκριση αφης / Πολυ καλη καμερα ( Σε νυχτερινες ληψεις με αφησε αφωνο ) / Το gps κλειδωνει γρηγορα / Δυνατο ηχειο κ μικροφωνο / Λεπτο κ ελαφρυ / Ικανοποιητικη μπαταρια.

Μεχρι εδω τα καλα.. Η μαμα rom ειναι για τα μπαζα, φουλ κινεζια κ με απειρα bug/lag. Η αγορα εγινε γνωριζοντας οτι στην rom υστερει καθως σε αυτη την ποιοτητα / τιμη ειναι ακαταμαχητο. Ισως η καλυτερη αγορα για τα γουστα μου κ τις αναγκες μου. Προφανως μολις βγηκε μια stable εκδοση ron την εβαλα αμεσως. AOSP 2.1. Με μονο bug οτι δεν βγαζει hdr φωτο, πραγμα που δεν με στεναχωρισε καθως δεν το χρειαζεται, και οτι εχει χαμηλη ενταση, το οποιο λυνεται σε 2 λεπτα στις root συσκευες.

Το προβλημα μου ειναι το εξης τωρα : Σε ανοιχτη ακροαση το κινητο ειναι λες και εχει σιγαση. Δεν ειναι οτι ακουγεται λιγο, απλα δεν λειτουργει. Ουτε θορυβους ουτε τπτ. Να σημειωσω οτι σε βιντεο/ ηχογραφηση / απλη κληση/φωτητικες εντολες/ εφαρμογες (skype κλπ) το μικροφωνο γραφει τζαμι.

Μπορει να βοηθησει κανενας; Ευχαριστω εκ των προτερων.

Έγινε επεξεργασία από BasiliCeLew
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.