drikoudis Posted December 1, 2004 #1 Share Posted December 1, 2004 Γεια σε όλους. Λόγο του γεγονότος ότι η μητρική μου βγήκε γκόλ έχω τις παρακάτω απορίες.1) Η cpu είναι ένας althlon xp 1800+, οπότε μπορώ να αγόράσω οποιαδήποτε μητρική απλά να είναι socket A? Σκέφτομαι για την Asus A7V600 ή Asus A7V880 , δεν θέλω κάτι το πολύ καλο γιατί το μόνο που χρειάζομαι τώρα είναι να κάνω την δουλειά μου.2)Η κάρτα γραφικών μου είναι 4Χ, ενώ της Asus έχει AGP 8Χ. Τί πρόβλημα μπορεί να προκύψει?3)Οι μνήμες που έχω τώρα είναι στα 266MHz αλλά το μοντέλο αυτό της Asus λέει οτι παίρνει 400άρες. Οπότε μάλλον πρέπει να αλλάξω και μνήμες?Αυτά για αρχή, αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του ας στείλει ένα mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted December 1, 2004 #2 Share Posted December 1, 2004 Για να την βγάλεις φθηνά πήγαινε και πάρε απο το stock του πλαισιου μια Αlbatron ΚΧ400-8ΧV pro και εισαι οκ με το ΚΤ400Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
drikoudis Posted December 1, 2004 Author #3 Share Posted December 1, 2004 Δηλαδή με τις μνήμες και την κάρτα γραφικών δεν παίζει πρόβλημα να πάρω αυτή την μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted December 1, 2004 #4 Share Posted December 1, 2004 Εγώ έχω πάρει 3 τέτοιες και για 23 ευρώ που έχει Γ@Μ@ΕΙ!!!!!! Σουπερ συμβατή και δεν τις λείπει τπτ... Έχει και Lan Και audio... Τώρα αν θές SATA και Firewire ΄ψάξε για άλλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drikoudis Posted December 1, 2004 Author #5 Share Posted December 1, 2004 Μεγάλε τι firewall και μ@λ@κ!ες. Την δουλεία μου θέλω να κάνω γιατί έμεινα ξεκρέμαστος, έτσι και αλλιώς θέλει γενική αναβάθμιση.Ευχαριστώ για τα info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Posted December 1, 2004 #6 Share Posted December 1, 2004 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε με τις μνήμες ούτε και με την κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Posted December 1, 2004 #7 Share Posted December 1, 2004 Αρχική απάντηση από drikoudis Δηλαδή με τις μνήμες και την κάρτα γραφικών δεν παίζει πρόβλημα να πάρω αυτή την μητρική? Κανένα απολύτος πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted December 1, 2004 #8 Share Posted December 1, 2004 Αρχική απάντηση από drikoudis firewall Firewire ειπα... Τελος πάντων Tip Όταν πάς στο στοκ τις ζαιμι να παρεις τις μοβο που ειναι στα κουτια πίσω πισω στο ράφι και οχι αυτές που είναι χιμα στην σακούλα μπροστά έτσι με τα 23 θα πάρεις και ΙDE και υsb και τα manual και drivers δλδ φουλ επιπλομένη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drikoudis Posted December 1, 2004 Author #9 Share Posted December 1, 2004 OK, thanks για όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Posted December 1, 2004 #10 Share Posted December 1, 2004 Αρχική απάντηση από drikoudis OK, thanks για όλα. ΤΠΤ και καλώς ήρθες στο φορουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.