Jump to content



Logitech G602 Wireless Gaming mouse


Recommended Posts

Καλησπερα παιδες. Σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του ποντικιου του τιτλου! Υπαρχει καποιος που να το εχει δοκιμασει η χρησιμοποιησει η τεσταρει ωστε να μου πει γνωμες; Αν και ειμαι μεγαλος φαν της logitech θα με ενδιεφερε να ακουσω και αλλες αντιστοιχες προτασεις και απο αλλες εταιριες.

Ο λογος που θελω να το παρω ειναι διοτι μετα απο 8 χρονια το logitech G5 που εχω παραδισει πνευμα. Καθε λιγα λεπτα το ποντικι νεκρωνει και σβηνει τελειως σαν να το αποσυνδεω απο τον υπολογιστη και ξαναεπανερχεται μονο του. Και οταν παιζεις αυτο μονο εξαλλο μπορει να σε κανει! Εχετε καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει γι αυτο και αν φτιαχνεται; τουλαχιστον μην το πεταξω στα σκουπιδια!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Link to comment
Share on other sites

θα προτεινα g402 αμα παιζεις FPS http://www.overclock.net/t/1504917/logitech-g402-hyperion-fury-gaming-mouse-review-by-ino

αυτο με το σβησιμο 99% ειναι θεμα καλωδιου που εχει φθαρει, προσεχε μην παθει τιποτα και το επομενο :p

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.