Jump to content



Αγορα (αλλαγη) Τροφοδοτικου


Recommended Posts

Χαιρετω ολη την παρεα :) Σημερα το πρωι το psu μου φαινεται πως μας αφησε χρονους :mad: Εκανε ενα θορυβο σαν να "τσιριζε" το ρευμα εκλεισε ο υπολογιστης απο μονος του τον εκλεισα και απο το ρευμα εγω γιατι με πηγε τρεις και μια και επειτα πηγα να τον ανοιξω παλι αλλα η μητρικη δε δειχνει να παιρνει ρευμα καθολου. Ουτε τα λαμπακια δεν αναβουν. Δοκιμασα να τον ανοιξω μ ενα αλλο Psu που ειχα στην αποθηκη (HyperΧ 530W) αλλα λογω ελλειψης 8πινου καλωδιου στο hyper (δεν βγαζει καθολου 8πινο δεν εχω ιδεα γιατι και μου φαινεται πολυ παραξενο) εβαλα μονο το 24πινο και αναψαν ολα τα λαμπακια στη μητρικη. Πατησα και το Power Button και η μητρικη ανοιξε κανονικα απλα λογω οτι δεν ειχα 8πινο πανω δεν εδωσε σημα στην οθονη. Το συστημα μου αποτελειται απο:

Gigabyte P55 UD5, i5 760 ES, Dominator GT 2000mhz 2x2, 9800 GT 1GB (παιρνει ρευμα απο την μητρικη δεν εχει υποδοχη 6πινο.) SSD intel X-25, 2 ΗDD, 1 οptical.

Ψαχνω για κατι σε αρκετα χαμηλη τιμη το οποιο να ειναι τιμιο και να μη κρεμαει το pc. Δεν ψαχνω για κανενα θηριο η κατι ακριβο για το λογω οτι αυτο το pc βρισκεται Ελλαδα και γω σπουδαζω Αγγλια. Το χρησιμοποιω συνολο 3 μηνες το χρονο και αν. Γι αυτο το λογο θελω να δωσω οσο το δυνατον λιγοτερα λεφτα για να γινει απλα η δουλεια μου :D

Σας ευχαριστω πολυ ολους :)

Link to comment
Share on other sites

Φιλε sakinor σ ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου. :) Οχι μεχρι ενα 50αρικο +-10 μπορω να δωσω. Απλα δεν θελω να παω 70+ γιατι θεωρω πως δεν αξιζει βαση της περιπτωσης που προανεφερα :) OC δεν κανω πλεον αρα απλα με νοιαζει να παιζει σταθερα το pc τιποτα παραπανω :) Εχεις να προτεινεις καποιο μαγαζι απο Ελλαδα ? Eπισης ποια η γνωμη σου για το EVGA 500B 500Watt ? Το βρηκα στο αμαζον Αγγλιας 35 λιρες. Ευχαριστω :)

Link to comment
Share on other sites

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό SUPER FLOWER GOLDEN GREEN HX SERIES 450W (SF-450P14XE) - . Είναι αρκετά ποιοτικό και έχει 5 χρόνια εγγύηση. Δεν ξέρω αν θα ζορίσεις την κάρτα καθόλου, αλλά νομίζω πάνω από 100W δεν τραβάει, οπότε ένα 450άρι και golden θα σου φτάσει άνετα.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε pnick σ ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα η αληθεια ειναι πως δεν θελω να μπλεξω με το e-shop. :/ Μονο απ οσα εχω ακουσει...Slalom το χω δοκιμασει αυτο που λες αλλα ουτε με αλλο τροφοδοτικο ανοιγει μονο με το 4πινο. Η δικια μου μητρικη με 4πινο δεν ανοιγει :p:P Χρειαζεται μονο το 8πινο :p

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.