Jump to content



League Of Legends και Low FPS


Dr.Paneas

Recommended Posts

Έχω ένα Laptop Dell Ispiron 3537 με Windows 8.1 και όταν πάω να παίξω LoL, αντί να φορτώσει την discrete Radeon φορτώνει την Intel IGPU, με αποτέλεσμα να έχω χαμηλά FPS. Εχω βάλει από το Catalyst Center "Υψηλή Απόδοση" σε όλα τα *.exe που υπάρχουν (τα είδα από τον Task Manager κατά την εκτέλεση του game, είναι καμιά 4-5 Launcher, έλεος!) αλλά τίποτα. Τα FPS ειναι 40-50 και όταν μπαίνουν κι αλλοι παίκτες πέφτουν στα 20.

Το έχετε αντιμετωπίσει; Τα πετάξω τα 8αρια να βάλω Win7 μπας και διορθωθει το προβλημα;

Link to comment
Share on other sites

παρομοιο προβλημα ειχε φιλος μου στο δικο αν θυμαμαι καλα και λυθηκε το προβλημα με τους εργοστασιακους οδηγους , αν δε σου παιξει πες μου να τον ρωτησω

Εννοείς τους οδηγούς που προτείνει η dell στο website της; Είναι παλαιότεροι από τους drivers που έχω τώρα (τόσο σε Intel όσο και σε AMD).

Link to comment
Share on other sites

Με δεξι στο εικονίδιο του λολ δε σου έχει επιλογή για εκτέλεση με high performance adapter? Σε dell με sandy και nvidia υπάρχει και λειτουργεί κανονικά στα 8.1 και εννοείται χρησιμοποιώ τους τελευταίους οδηγούς από ΝV και intel, αυτοί της ντελλ είναι από το 2012...

Έγινε επεξεργασία από soulclaimer
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.