Jump to content



gaming pc


dingo

Recommended Posts

Σιγουρα ο ξεκλειδωτος ειναι πιο ελκυστικος, αλλα για οσους γουσταρουν, κι εχουν λυσει τα υπολοιπα προβληματα και ψαχνονται για το κατι τι παραπανω.

Ο φιλος εδω πασχει πρωτ απ ολα απο οθονη, κι αυτο ειναι πολυ βασικοτερο απο ενα ξεκλειδωτο επεξεργαστη (που για να τον αξιοποιησει σωστα πρεπει να γνωριζει κι ολας και να εχει και θεληση για τετοιο πολυωρο παιχνιδι, κατι που δε μας διευκρινησε, γιατι αν ειναι απλα να κλικαρει τα presets και να παει στα 4.4-4.6-4.8 κτλ ζητω που καηκαμε).

Αν ειχε ορεξη για oc φανταζομαι θα το ειχε πει ηδη, κι επι πλεον η χαρα του oc σε low budget ειναι να παιρνεις ενα επεξεργαστη και να τον "σκιζεις" να φτασει τις επιδοσεις του επομενου μοντελου. Ο 4690 δεν εχει επομενο, οποτε για τετοια budgets σε συνδυασμο με τις ελειψεις μαλλον ειναι σα να παιρνουμε ειδη πολυτελειας τη στιγμη που μας λειπουν ειδη πρωτης αναγγης.

Θεωρω αριστη τη συνθεση που προτεινε ο trexx επειδη στριμωξε και οθονη μεσα χωρις να κανει εκπτωσεις στην καρτα γραφικων και χωρις αυτοκτονικες τακτικες του στυλ "κοβω τον ssd"

Btw, οσον αφορα την ερωτηση για το αν σε ενα εναμισι χρονο θα ειναι το συστημα για πεταμα, αν συμβουν τετοιες κοσμογονικες αλλαγες -που τετοια τυχη; - τοτε και τα δικα μας θα ναι το ιδιο για πεταμα, αλλα μην ανησυχεις... ποτε ως τωρα οι εταιριες δεν επετρεψαν να γινουν κοσμογονικες αλλαγες πριν ξεστοκαρουν οτι αρχαιολογικη σαβουρα εχουν οχι μονο στις αποθηκες τους αλλα και στις σχεδιοθηκες τους... εδω βγαζουν ακομα hdd

Έγινε επεξεργασία από Nick74
Link to comment
Share on other sites

Εγω να πω στο φίλτατο ,πως το 60% όσων ρωτάνε εδω πραγματα ,στο τέλος κάνουν του κεφαλιού τους anyway ,και την κάνουν την πατατα .

Εχεις μια τάση προς τα εκεί...

Τάση ειπα ,ακομα σώζεσαι ,αλλα δε σε βλέπω να θες[emoji14]

Link to comment
Share on other sites

1) αν ασχολεισαι με games σε μηχανες οπως την frostbite ΠΟΤΕ δεν χαλανε λιγα cores και ghz παραπανω *PICS* BC2 from 60fps to 120fps with i5-2500k upgrade from Q9650 Benchmark - [H]ard|Forum εκτος αν εχεις κοκκινη gpu οποτε σε ξελασπωνει το mantle ( οχι ομως σε αλλους τιτλους οπως dayz και arma 3 )

2) σε 2 χρονια μπορει οι quad να ζοριζονται στα μισα games οπως ζοριζονται σημερα οι dual core. σιγουρα ενας 4590 στα 3.3 βγαζει πολυ περισσοτερα fps απο εναν phenom X4 στα 5ghz αλλα και παλι ...

[MENTION=14946]potis[/MENTION] για λεγε περισσοτερα για αυτη την ψυκτρα των 50ευρω που παει τον 4690K 4.4ghz εγγυημενα, btw υπαρχει περιπτωση να φαω πορτα λογω 4phase στην μητρικη ? ( Gigabyte Z87M-D3H Review - Z87's full goods in a small package )

Link to comment
Share on other sites

Αστειος.

1)Ηταν θεμα λογου, παλι γλυτωνει λεφτα με εναν 4690Κ+ ψυκτρα σε σχεση με 4790K αν θελει να ασχοληθει με OC.

2)Θες να μου πεις οτι μια ψυκτρα στα 50-60Ε δεν μπορει τα 1.125V που πανω κατω χρειαζεται για 4.3-4.4, οπως μια be quiet! παραδειγμα?

3)Δεν ειπα ποτε εγγυημενα.

4)Αν ειναι τοσο του πεταματος οι Devil Canyon τι να πω λαθος μου,να βαλουμε παντου Νoctua και watercoolers.

5)Δεν ξερω, ειχα την εντυπωση οτι more phases = more stability στα μεγαλυτερα OC, εσυ θα μου πεις που ξερεις :D

Έγινε επεξεργασία από potis
Link to comment
Share on other sites

Όσο συζητάτε για ρεύματα, ψύκτρες και GHz, ο θεματοθέτης θα παίζει με την 20αρα του... Τον βλέπω να κόβει και κάναν ssd για να βάλει τα σούπερ ουάου o/c parts που δεν θα αξιοποιηθούν ποτέ και θα έχουν προπληρωθεί...

[MENTION=14946]potis[/MENTION] Το "αστείος" που πάει;

Link to comment
Share on other sites

Όσο συζητάτε για ρεύματα, ψύκτρες και GHz, ο θεματοθέτης θα παίζει με την 20αρα του... Τον βλέπω να κόβει και κάναν ssd για να βάλει τα σούπερ ουάου o/c parts που δεν θα αξιοποιηθούν ποτέ και θα έχουν προπληρωθεί...

[MENTION=14946]potis[/MENTION] Το "αστείος" που πάει;

Στον κυριο απο πανω που ειρωνευεται.

Δεν διαφωνω για την οθονη, ολοι ξερουμε δεν θα ακουσει κανεναν και θα την κρατησει, τι παιδευεσαι, ποτε δεν ακουνε και αγοραζουν ισια οτι βλεπουν σε καποιον streamer κτλ.

Να προσπαθεις να εξηγησεις απο forum γιατι και πως, λιγο δυσκολα, εστω να μην αγορασει οτι να ναι απο τα υπολοιπα προσπαθω.

Link to comment
Share on other sites

λολ δεν ειρωνευτηκα κανενα, μια ερωτηση εκανα γιατι η τελευταια που εκανα φορα OC ητανε πριν 3 χρονια σε εναν 2500k με ετοιμα settings και H100 για ψυξη οποτε δεν με ενοιαζε τοσο το vcore.

δεν σου εχω απευθυνθει ποτε με ειρωνικο τονο ουτε μου εχεις δωσει δικαιωμα για κατι τετοιο επειδη δεν εισαι απο τους γνωστους ημιμαθεις χρηστες - AMD fanbois που λενε απο το 2007 το κλασσικο " πιφ ! τι να τον κανεις τον ξεκλειδωτο intel, παρε εκει εναν AMD με X πυρηνες να γουσταρεις, εξαλλου μονο η καρτα γραφικων παιζει ρολο στα παιχνιδια εκτος αμα εισαι ακομα στα 800*600 "

παμε παρακατω λοιπον, ειπες οτι ο 4690K παει 4.4 ghz "για πλακα "με ψυκτρα των 50 ευρω, σου ζητησα να γινεις λιγο πιο σαφης γιατι εγω στο overclock.net δεν διαβαζω για καμια σοβαρη διαφορα μεταξυ 4670κ - 4690k. η ολη φαση θυμιζει silicon lottery για αλλη μια φορα :(, ειμαι προς το παρων με i3 4130 και οταν τον αλλαξω θελω να ειμαι τουλαχιστον 1ghz πιο πανω λογω contagion - arma 3 - insurgency - Planetside 2, επισης προτιμω στα UE3 / source games να παιζω με oneframethreadlag / multicore rendering απενεργοποιημενο

Εχω καταληξει στην silver arrow IB-E extreme που βγαινει 25 ευρω παραπανω, αν εχεις κατι υποψη σου στα 40-50 το οποιο να ειναι επαρκες στα 1.115V ( σιγουρα δεν θα χρειαστω παραπανω για 4.3 ghz ? ) και να ΜΗΝ καλυπτει την πρωτη 16αρα pci-e πεστο να το μαθω κι εγω ο φουκαρας :p

Link to comment
Share on other sites

Παιδια εχετε καταλαβει οτι ο ανθρωπος παιζει σε 20ρα 1600χ900?

Ειναι σα να εχουμε εναν ανθρωπο ετοιμοθανατο απο πεινα και να τσακωνομαστε αν το καλυτερο κρεας ειναι το βιολογικο κι αν το καλαμποκι ειναι τροποποιημενο...

Link to comment
Share on other sites

Sorry τοτε [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION], νομιζα ηταν ειρωνευτικο.

Απο οσο εχω διαβασει δεν ειναι δυσκολο να βαρεσει, haswell/revision τα 4.4.

Δεν εχω προσωπικα εμπειρια, απλα απο διαβασμα εδω και εκει.

Ειναι silicon lottery οπως το ειπες, αυτο δεν αλλαζει.

Αφου κατεληξες στην silverarrow, γιατι να μην παρεις αυτην? Απο τις καλυτερες ειναι οσο ξερω, απλα οσο εχω δει, μια "medium" γιατι δεν λες την 50-60Ε ψυκτρα high-end μπορει να κανει light OC ανετα 4.2-4.4..Παραπανω καλη τυχη :D

http://images.anandtech.com/doci/8227/5%20i5-4690K%20OC.png

Αυτο ειδα και μερικα αλλα και το λεω αυτο, γιατι εχει διαφορα, το 4.3-4.4 απο παραπανω, μετα ανεβαινει αποτομα, γενικα μεχρι το 1.2V πιστευω μια μικρη noctua/Be quiet, πρεπει να το εχει ανετα για daily use ισως στο stress test να δεις λιγο μεγαλυτερες θερμοκρασιες.

Nick του ειπαμε τι να παρει, τωρα ειναι θεμα δικο του αν θα ακουσει τον Trexx και τα builds που του δωθηκαν.

Έγινε επεξεργασία από potis
Link to comment
Share on other sites

Να διακινδυνεύσω πρόβλεψη; i7 κλειδώμενος (πολλά τα λεφτά για Κ) αλλά με τούμπανη "gaming" z97 μητρική, χωρίς ssd (γιατί δεν χρειάζεται στα games, θα μπει αργότερα κτλ κτλ), κάρτα 270Χ (αλλά με 4GB για να σαρώνει), κάνα 850αρι τροφοδοτικό (για το θηρίο την 270...) και προφανώς το 20αρι hp monitor.

ΕΝΤΙΤ: Ξέχασα τις 2133+ μνήμες (γιατί τα 1600 είναι λίγα)

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά Ευχαριστώ όλους που στέλνετε και με βοηθάτε δεν θα κάνω του κεφαλιού μου αλλιώς δεν θα έμπαινα σε αυτό το site μπήκα γιατί θέλω την βοήθεια ειδικών και όχι από μαγαζί που κοίτανε πως θα σε γδαρουν! Εφόσον λέτε ότι του trex η λίστα είναι υπέρκαλή θα ψαχτω για να τα αγοράσω! Απλά είχα ακούσει για τις amd ότι είναι πολύ καλές για τις τιμές που τις πουλάνε γι'αυτό επέμενα στην r9.

Link to comment
Share on other sites

Καλά άκουσες. Δεν έχουν γενικά προβλήματα ή τουλάχιστον δεν έχουν περισσότερα απ ότι άλλες. Απλά η συγκεκριμένη σειρά έβγαλε πολλά, περισσότερα απ ότι συνήθως ή απ ότι δικαιολογείται.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.