ReZ_NoR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2004 Ayth einai i selida mou , rikste mia matia den tha xasete http://reznor33.tripod.com ....have fun dudes.
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2004 #2 Δεκέμβριος 3, 2004 καλησπερα και καλως ηλθες στην παρεα μας.εαν μπορεις πες μας και με τι εχει να κανει η σελιδα σου.επισης ειναι κανονας του φορουμ να γραφουμε με ελληνικα και οχι με greeklish.οποτε διορθωσε αναλογα το ποστ σου.
jpavly Δεκέμβριος 3, 2004 #3 Δεκέμβριος 3, 2004 Ελληνικά παρακαλώ... μου βγήκανε τα μάτια! Σας την έχει δώσει με τη διαφήμιση σήμερα ε? Την έχω ανοικτή να κατεβαίνει εδώ και 5' και δεν έχω την παραμικρή μεταφορά δεδομένων... Πρωτότυπος τίτλος πάντως
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2004 #4 Δεκέμβριος 3, 2004 πηρα μια πρωτη γευση απο την σελιδα σου.......δεν θελω να σε θιξω αλλα 1ον ειναι κακογραμμενη και 2ον αρκετα θεματα ειναι ακαταλληλα για ανηλικους και οφειλεις να ζητησεις μια συγγνωμη που δεν εριξες αρχικα μια ειδοποιηση.εχω την εντυπωση οτι λογω ακαταλληλοτητας το λινκ πρεπει να διαγραφει.
kostas578 Δεκέμβριος 3, 2004 #5 Δεκέμβριος 3, 2004 Καλα να γραφεις στο φορουμ greeklish, αλλα και στην σελίδα σου?
Mobster Δεκέμβριος 3, 2004 #6 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από jpavly Ελληνικά παρακαλώ... μου βγήκανε τα μάτια! Σας την έχει δώσει με τη διαφήμιση σήμερα ε? Την έχω ανοικτή να κατεβαίνει εδώ και 5' και δεν έχω την παραμικρή μεταφορά δεδομένων... Πρωτότυπος τίτλος πάντως Έλα κι εσύ τώρα υπερβάλλεις, σου βγήκανε τα μάτια !!! πάντως καλό που γράφουμε στα ελληνικά, θα καταντήσουμε ανορθόγραφοι στο τέλος.
Isolated Δεκέμβριος 3, 2004 #7 Δεκέμβριος 3, 2004 πολυ διαφημιση οντως!..νταξ καλα κανει! Ελληνικα και παλι ελληνικα.... καλο ειναι να ειδοποιεις για τα ακαταλληλα... αλλα δεν εχουμε και 10χρονα που ασχολουνται με o/c (δεν ειναι εκει το θεμα το ξερω)
jpavly Δεκέμβριος 4, 2004 #8 Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Mobster Έλα κι εσύ τώρα υπερβάλλεις, σου βγήκανε τα μάτια !!! πάντως καλό που γράφουμε στα ελληνικά, θα καταντήσουμε ανορθόγραφοι στο τέλος. Ναι υπερβάλλω! Δικαίωμά μου δεν είναι ? Anyway, έχω διαβάσει πολύ greeklish σήμερα και με έχει πιάσει κρίση με δαύτα! Εν τω μεταξύ, το ξέρατε ότι τα Greeklish είναι άλλη μία επίσημη Ελληνική πρωτιά και αποκλειτικότητα? Καμμία άλλη γλώσσα δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο! Έτσι άκουσα τουλάχιστον!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.