Jump to content

My Page

ReZ_NoR

Recommended Posts

καλησπερα και καλως ηλθες στην παρεα μας.εαν μπορεις πες μας και με τι εχει να κανει η σελιδα σου.

επισης ειναι κανονας του φορουμ να γραφουμε με ελληνικα και οχι με greeklish.οποτε διορθωσε αναλογα το ποστ σου.

Ελληνικά παρακαλώ... μου βγήκανε τα μάτια! :boxed:

Σας την έχει δώσει με τη διαφήμιση σήμερα ε?:shifty:

Την έχω ανοικτή να κατεβαίνει εδώ και 5' και δεν έχω την παραμικρή μεταφορά δεδομένων...

Πρωτότυπος τίτλος πάντως:blink:

πηρα μια πρωτη γευση απο την σελιδα σου.......δεν θελω να σε θιξω αλλα 1ον ειναι κακογραμμενη και 2ον αρκετα θεματα ειναι ακαταλληλα για ανηλικους και οφειλεις να ζητησεις μια συγγνωμη που δεν εριξες αρχικα μια ειδοποιηση.

εχω την εντυπωση οτι λογω ακαταλληλοτητας το λινκ πρεπει να διαγραφει.

Αρχική απάντηση από jpavly

Ελληνικά παρακαλώ... μου βγήκανε τα μάτια! :boxed:

Σας την έχει δώσει με τη διαφήμιση σήμερα ε?:shifty:

Την έχω ανοικτή να κατεβαίνει εδώ και 5' και δεν έχω την παραμικρή μεταφορά δεδομένων...

Πρωτότυπος τίτλος πάντως:blink:

Έλα κι εσύ τώρα υπερβάλλεις, σου βγήκανε τα μάτια !!! πάντως καλό που γράφουμε στα ελληνικά, θα καταντήσουμε ανορθόγραφοι στο τέλος.

πολυ διαφημιση οντως!..νταξ καλα κανει! Ελληνικα και παλι ελληνικα....

καλο ειναι να ειδοποιεις για τα ακαταλληλα... αλλα δεν εχουμε και 10χρονα που ασχολουνται με o/c :p (δεν ειναι εκει το θεμα το ξερω)

Αρχική απάντηση από Mobster

Έλα κι εσύ τώρα υπερβάλλεις, σου βγήκανε τα μάτια !!! πάντως καλό που γράφουμε στα ελληνικά, θα καταντήσουμε ανορθόγραφοι στο τέλος.

Ναι υπερβάλλω! Δικαίωμά μου δεν είναι ? :p Anyway, έχω διαβάσει πολύ greeklish σήμερα και με έχει πιάσει κρίση με δαύτα!

Εν τω μεταξύ, το ξέρατε ότι τα Greeklish είναι άλλη μία επίσημη Ελληνική πρωτιά και αποκλειτικότητα? Καμμία άλλη γλώσσα δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο!

Έτσι άκουσα τουλάχιστον!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.