Jump to content



Gpu για gaming!


Recommended Posts

Επειδή τυχαίνει και παίζω LoL και το έχω δοκιμάσει σε 8800 με C2D στα 6300 το παιχνίδι σίγουρα δεν πάει στρωτά αν δεν είσαι σε low ή medium settings. Η κάρτα σου η 630 δεν είναι ακριβώς gaming κάρτα και περισσότερο για δουλειές γραφείου. Θέλει κάποια παλιά ή καινούρια gaming κάρτα. Από GF 260 και πάνω θα μπορεί να τρέχει τα graphic settings σε high και από GF 560 και πάνω θα έχει και πάνω από 60 fps.

Επίσης επειδή το game γενικά έχει θέματα δοκίμασε να παίξεις και με vsunch οn μέσα από τθις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και βάλε 30 ή 60 ανάλογα την κάρτα σου.

Link to comment
Share on other sites

Άμεσα θέλει αλλαγή η κάρτα γραφικών. Η οθόνη δεν είναι και η καλύτερη αλλά δεν δημιουργεί και lag σε παιχνίδι που ζορίζεται να φτάσει τα 30 fps. Ας αλλάξει την κάρτα και ας βάλει vsynch on μέσα από το game και αν συνεχίζει να έχει πρόβλημα το ξανακοιτάμε γιατι αν σκάσει κάνα 120 για νέα οθόνη και δεν φτάει (πολύ πιθανό) το budget για κάρτα γραφικών πέφτει κατακόρυφα.

Link to comment
Share on other sites

δε θα επρεπε να λεει κατι αλλο, απο 60 και πανω παιζεις τελεια και το πιο βαρυ shooter, οχι το πιο απλο moba, οποτε αν με 60 fps και πανω βλεπεις lag τοτε αυτο οφειλεται στην οθονη.

Η καρτα σου ως καρτα γραφειου δεν εχει τρελη υποστηριξη στα textures (τωρα για το lol δε νομιζω να τη φτανει στα ορια ) αλλα σε καμια περιπτωση δεν προκειται να κολωσει και να βγαλει lag, κι επισεις τουλαχιστο οσον αφορα τη δυναμη της gpu ριχνει στα αυτια στην 8800 που υποτειθεται ειναι η προτεινομενη (με μονη διαφορα στο texture κομματι, αλλα παλι για lol μιλαμε οχι για tomb raider 2013)

Link to comment
Share on other sites

Απλά να ξέρεις ότι γενικά έχει πολλές διακυμάνσεις το LoL στο framerate και χωρίς vsynch on το tearing είναι ΠΟΛΥ πιο έντονο σε σχέση με άλλα games. Σε μένα μου βγάζει κοντα 200 fps και παρόλα αυτά από το έντονο tearing δεν μπορώ να παίξω άνετα. Το ρίχνω σε set framerate και η κίνηση είναι πλήρως ομαλή. Σε σκηνές που πέφτει ξύλο από τις 2 ομαδες το framerate πέρνει την κατηφόρα και την 630 την έχω ικανή να lag-άρει τρελά σε εκείνα τα σημεία.

Δεν είναι σοβαρή κάρτα γραφικών η 630 για games και το lol έχει φάει ένα σωρό visual upgrades. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι ισχύουν αυτά που λέει για την 8800. Ξαναλέω ότι σε μηχάνημα με P67 chipset και GF 260 ήταν καλούτσικο το game χτυπώντας 30-60 καρέ με μέτρια settings. Ήταν στα 30-45 καρέ με full setting.

Το θέμα δεν είναι να σου βγάζει 30-40-50 καρέ στην αρχή του παιχνιδιού αλλά να μπορεί να κρατάει το χαμηλότερα κάρε πάνω από 30 στις απαιτητικές σκηνές και αυτό η 630 δε θα το καταφέρει λόγω επιδόσεων.

Link to comment
Share on other sites

Στα MMO-RPG δεν είναι πάντα θέμα κάρτας γραφικών. Είναι και θέμα server και bandwith. Εφόσον έχεις 75fps με καμία κάρτα, όσο δυνατή και αν είναι δεν θα δεις διαφορά, αφού η οθόνη παίζει (κανονικά) στα 60hz. Είτε λοιπόν 61fps έχεις είτε 1061, δεν θα δεις διαφορά. Το θέμα με το lag, αφού δεν είναι frame drop είναι μάλλον σίγουρα θέμα οθόνης...

Link to comment
Share on other sites

Τα fps έπεφταν στα 30-35 και με την GTX 770 που είχα όταν έπαιζα WoW και ήμουν σε 25αρι raid. Όταν είσαι στη στιγμή που "τα ανοίγουν όλα" σε ένα WoW-raid (aka Bloodlust) δεν γίνεται να μην έχεις fps drop. Σίγουρα μία πιο δυνατή κάρτα θα βελτιώσει την κατάσταση αλλά μην περιμένεις θαύματα. Θα το κάνει playbale αλλά όχι lag free

Link to comment
Share on other sites

Τι ποσό διαθέτεις για αναβάθμιση; Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η 560 δεν τραβάει και ίσως θα έπρεπε να δεις το θέμα της οθόνης που αναφέρουν τα παιδιά επάνω...

Link to comment
Share on other sites

εδω στο tera online με λιγοτερο λαο και υπαρχει spot (event που μαζευονται ολοι οι 60ρηδες) που με το θηριο (που σε 1080p μου βγαζει πανω απο 100fps) βλεπω κατω απο 20 fps και υπαρχουν και φορες που ειναι εντελως unplayable... αυτα εχουν τα mmo κι εχουν να κανουν με αλλα πραγματα κι οχι με τις καρτες μας

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.