Jump to content



Ψάχνω ήχεια έως 80ευρώ


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Πριν προβώ στην αγορά, θα ήθελα να σας συμβουλευτώ πρωτίστως. Είχα το ηχοσύστημα Z5500 και σίγουρα δεν δύναμαι ν΄αγοράσω παρόμοιας ποιότητας λόγω διαφόρων προβλημάτων. Αν θυμάστε, εδώ τα είχα πουλήσει.

Έκτοτε είμαι με άθλια ακουστικά. Πονοκεφάλοι, μη άνετη ξάπλα όταν βλέπω ταινίες κ.λπ.

Τώρα ψιλό-συνήλθα και μπορώ να δώσω μέχρι και 80 ευρώ για ένα ηχοσύστημα. Γνωρίζω πως μ΄αυτά τα χρήματα δε μπορώ να πάω σ΄ένα αξιόλογο 5.1 κι έτσι, προτιμώ όσο καλύτερο 2.1 γίνεται. Να σημειώσω πως και 2.0 δε θα με χαλούσε, όπως π.χ. τούτο εδώ και το αντίστοιχο παρακάτω:

1. Msystems.gr - Προϊόντα - Edifier M3250 2.1 Multimedia Speakers

2. http://www.syncom.gr/Προϊόντα/MULTIMEDIA/ΗΧΕΙΑ/-STEREO2.0/EDIFIERSPEAKERR1600TIII82304.html

Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να παραθέσετε κάποιες πιθανώς καλύτερες προτάσεις; Τα ηχεία προορίζονται κυρίως για παιχνίδια και ταινίες.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Επίσης άκουσα πως αν το σύστημα διαθέτει και tweeters παράγει καλύτερο ήχο έως ένα σημείο. Αληθεύει; Το πρώτο το Edifier το καλοβλέπω, γι΄αυτό ρωτώ. Απ΄την άλλη πάλι, το δεύτερο που παρέθεσα φαίνεται τούμπανο ( αν και τα φαινόμενα απατούν ).

Να μη ξεχάσω ν΄αναφέρω πως προορίζονται για PC φυσικά. Προς το παρόν στην onboard Realtek 889 και μετέπειτα βλέπουμε και για μια καλή κάρτα ήχου. Επίσης, εφόσον είναι 2.1 ή 2.0, θα ήθελα να το συνδέσω ψηφιακά με TOSLink.

EDIΤ: Επίσης παίδες κλείνω προς το Logitech Ζ506. Υπάρχει σε διαθεσιμότητα και λέω σε 2-3 ώρες να πάω να τα πάρω... Γι΄αυτό αν με σταματήσει κάποιος να μου πει πως δεν είναι και τόσο καλά κτλ, θα το εκτιμούσα!

Έγινε επεξεργασία από NikMark
Link to comment
Share on other sites

Τα edifier γενικά είναι τίμια για τα χρήματά τους. Είτε πάρεις 5.1 είτε stereo θα είσαι ΟΚ.

Μακριά από Logitech και ειδικά αυτά που κοιτάς. Κάποιες παρτίδες είχα θέματα με μαγνητική θωράκιση και έπιαναν παράσιτα από παντού και συν της άλλης η Logitech εκτός από 1-2 top μοντέλλα όλα τα υπόλοιπα είναι πλαστικούρες και budget ηχεία για πέταμα.

Μακριά από Logitech.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.