Jump to content



Ζητούνται μνήμες 16gb (4x4), 2133-2400 MHz


pnick

Recommended Posts

Όπως λέει ο τίτλος, χρειάζεται να αναβαθμίσω το pc σε μνήμη και ζητώ σετάκι 4 μνημών με χωρητικότητα 16gb (4x4gb) που να έχει και δυνατότητα για oc. Θα ήθελα αυστηρά να είναι από ένα κιτ των 4 μνημών (όχι από 2 κιτ των 2, π.χ.). Από εταιρεία, κάτι μεταξύ G.Skill (ripjaws, ares κ.λπ.) και Corsair (Pro, Platinum) θα προτιμούσα, με βάρος στην πρώτη.

Δίνω 110-120€ για μνήμες που είναι σε χαμηλότερες τιμές στο εμπόριο αυτή την στιγμή, αλλά μπορώ να ανέβω λίγο, ανάλογα με το μοντέλο σε κάθε περίπτωση.

Ευχαριστώ! :T:

Link to comment
Share on other sites

Δεν θέλω να σου χαλάσω την αγγελία, αλλά:

Με 70κατι ευρώ βάζεις άλλο ένα 8αρι ντιμάκι (καινούριο πάντα) και πας στα 16. Χάνεις το dual channel βέβαια αλλά ποιός νοιάζεται.

Με 140 ευρώ βάζεις δύο 8αρια ντιμάκια, πας στα 24GB, κρατάς και το dual channel.

Και στις δυο περιπτώσεις κρατάς τις δικές σου και βρίσκεσαι α) στην πρώτη περίπτωση με την ποσότητα μνήμης που θες αλλά με καινούριο ντιμάκι έχοντας γλυτώσει και λεφτά

β) στην δεύτερη με περισσότερη μνήμη κοντά στα λεφτά σου.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μου την χαλάς την αγγελία (και νά 'θελες δεν θα μπορούσες... :p Γερνάμε κιόλας, και ξεροκεφαλιάζουμε πιό πολύ:turn:).

Υπάρχει λόγος που θέλω να αλλάξω μνήμες, το έχω σκεφτεί αρκετά, και ο προϋπολογισμός μπορεί να ειδωθεί και αλλιώς, με δεδομένο ότι θα δώσω και εγώ εν συνεχεία τις μνήμες μου ως μεταχειρισμένες.

Κατ' αρχήν, υπάρχει περίπτωση σύντομα να πάω σε 2011 socket και θα ήθελα να έχω quad kit στην κατοχή μου από τώρα. Και επιπλέον, δεν θέλω να βάλω τώρα άλλες μνήμες να συνεργαστούν με τις παλιές. Θα ήθελα να πάω σε γρηγορότερες-νεότερες εφόσον οι τιμές τους είναι κοντά. Η τράμπα, όπως την υπολογίζω, έρχεται μία η άλλη σε κόστος.

Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον!

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=23268]Trexx[/MENTION] Απλά, θέλω να έχω 4 dimmάκια που βγήκαν μαζί από το εργοστάσιο για να μην υπάρχει η παραμικρή περίπτωση ασυμβατότητας και θέλω και την δυνατότητα oc, εφόσον οι 2133 και οι 2400 είναι πολύ κοντά στην τιμή με τις 1600. Αν πάρω quad kit με 120€ και δώσω 50-60€ τις δικές μου, έχω κάνει την αλλαγή με 60-70€. Τί εξασφαλίζω; Την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας ασυμβατότητας. Τί κερδίζω από πλευράς απόδοσης; Μπορεί και τίποτα ή κάτι ελάχιστο. Τί χάνω από πλευράς οικονομικής; Το ίδιο που θα έχανα αν έπαιρνα τις μνήμες που προτείνεις. Άρα; Why not; Ελπίζω να είναι πιό κατανοητό τώρα. :hi:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.