Jump to content



H100i Θερμοκρασιες!


Bradner

Recommended Posts

Γεια παιδια! Σημερα παρελαβα και εγκατεστησα την corsair h100i. Παρατηρησα οτι οι θερμοκρασιες μου σε idle ειναι 38-40 και σε full load με prime95 αγγιζουν τους 80! Η παστα που χρησιμοποιησα ειναι η μαμισια της corsair.

Σε αντιθεση με την Η80i που εχω στο αλλο μου μηχανημα οπου σε idle ειναι σε 30-35 και full load 65-70! Σε αυτη τη περιπτωση η παστα που εχω χρησιμοποιησει ειναι η arctic silver 5!

Οι θερμοκρασιες που εχω στην Η100ι ειναι λογω του οτι δεν εχει "πιασει" ακομα η παστα?

Link to comment
Share on other sites

μπορεί να μην πατάει καλά, έχουν γραφτεί για πρόβληματα στο bracket στην συγκεκριμένη ψύκτρα. Μπορείς να ξαπλώσεις το PC και να την πατήσεις λίγο με το χέρι σου καθώς βλέπεις τις θερμοκρασίες στο core temp να δεις αν πέφτουν όταν ασκείς περισσότερο πίεση στο block.

Link to comment
Share on other sites

Το πιεσα οσο το δυνατο περισσοτερο αλλα δεν αλλαξε κατι!!

για τι cpu μιλάμε? Τα fans τρέχουν full speed? Τι θερμοκρασία δωματίου έχεις? Η μητρική τι θερμοκρασία έχει? Το έχεις κάνει κάποιο overclocking το cpu?

Αν δεν αλλάζει η θερμοκρασία με την extra πίεση τότε το block πατάει σωστά, μετά αν υπάρχει πρόβλημα έχει να κάνει με την αντλία της υδρόψυξης.

Επίσης μήπως έβαλες παραπάνω πάστα απο όσο χρειαζόταν ?

Link to comment
Share on other sites

Το πιεσα οσο το δυνατο περισσοτερο αλλα δεν αλλαξε κατι!!

Όσο και να πιέσεις, αν το backplate της ψύκτρας είναι χαλαρό δεν κάνεις τίποτα. Εγώ το έλυσα με extra ροδελίτσες πριν από τις βίδες του backplate (έβλεπα και εγώ κάτι 75άρια σε στοκ με την H80i).

Link to comment
Share on other sites

Και γω το ελυσα και επι της ευκαιριας και εβαλα νεα παστα(Arctic silver 5). Δεν ξερω αν ειχα κανει κατι λαθος η απλα η παστα απο το εργοστασιο ειναι χαλια, παντως επεσα καμια 10αρια βαθμους!

Η μεγαλη διαφορα παρατηρηθηκε οταν ο επεξεργαστης ειχε φορτο, σε αχρησια μικρες οι διαφορες!

Έγινε επεξεργασία από Bradner
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.