Jump to content



Βοηθεια σε μονταρισμα CM COSMOS S


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους παιδια εχω το παραπανω κουτι χρειαζομαι βοηθεια για να το λυσουμε να το βαψω καθως και να το modαρουμε οποιος εχει χρονο και μερακι ας μ στειλει pm..Βρισκομαι Αθηνα ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες φίλε μου.

Στην συγκεκριμένη ενότητα υπάρχουν διάφορα project που θα σου φανούν χρήσιμα ( κάποιοι αναφέρουμε και βήματα που ακολουθήσαμε) όπου πρέπει να τους ρίξεις και μια ματιά.

Επίσης πρέπει να ψάξεις και κάποια πράγματα στο διαδίκτυο είτε για βάψιμο είτε ξεπριτσίνιασμα κτλ. όπως επίσης να έχεις και τα εργαλεία που θα σου χρειαστούν στην πορεία.

Το λύσιμο που λες αφορά τόσο τα πλαστικά και μεταλλικά μέρη πους θες να μοντάρεις όσο και τα κοψίματα που έχεις σκεφτεί να κάνεις.

Εφόσον έχεις σκεφτεί αν θα κόψεις ή όχι και ποια μέρη θα βάψεις, να βρεις το θέμα που θα ακολουθήσεις και τα χρώματα που θα βάλεις.

Αν έχεις κάποιο παλιό κουτί μπορείς να κάνεις κάποιες δοκιμές πάνω σ'αυτό πρώτα προτού κάνεις οτιδήποτε πάνω στο cosmos s που έχεις.

Άλλο που πρέπει να σκεφτείς είναι το κόστος που θα χρειαστεί για τα υλικά, τα εργαλεία και ότι άλλο προκύψει.

Αν θέλεις τώρα να στο κάνει κάποιος άλλος και να του πεις τι έχεις σκεφτεί αλλά και να σου προτείνει και ο ίδιος τι μπορείς να κάνεις

υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος κάποια site που ασχολούνται με το modding. Σίγουρα τα παιδιά εδώ μέσα θα σου προτείνουν κάποιο

(δεν θυμάμαι να σου πω κάποιο).

Πρώτου κάνεις οτιδήποτε σκέψου το αν σε συμφέρει να το κάνεις και μην βιαστείς. Αν θες να το κάνεις για σένα και πιάνουν τα χέρια σου

τότε όπως σου ανέφερα και στην αρχή θέλει μελέτη και ψάξιμο και αν έχεις κάποια απορία και γνωρίζουμε θα σε βοηθήσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.