Jump to content



χανεται το mouse


Zul

Recommended Posts

εχω ενα mouse microsoft optical.και εχει καιρο τωρα που οταν ανοιγω το pc μερικες φορες δεν δουλευει και πρεπει η να κανω restart η να το τραβηξω και να το ξανα βαλω στη usb επισης αρκετες φορες μολις παω να το κουνησω κανει κατι τρελα και παει οπου να ναι μονο του για λιγο και μετα ολα παλι καλα.καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

Link to comment
Share on other sites

  • Please use AWDFLASH 8.23D or later to update NF7 series BIOS. With incorrect AWDFLASH version, the GUID will be erased, and leads to IEEE1394 peer to peer function failed. AWDFLASH 8.23K is included in this BIOS package.
  • Fixed the issue that PS/2 wheel mouse is no response under limited condition:
    - Use certain PS/2 wheel mouse and certain USB keyboard.
    - PS/2 wheel mouse works fine but lose response on 1st, 3rd, 5th.... restarting windows. Nevertheless, it works fine on 2nd, 4th....
    restarting windows.
    - For "PS/2 wheel mouse + PS/2 keyboard" and" USB wheel mouse + USB keyboard ", no problem at all.
  • Support AWDFLASH.EXE V8.32.
  • BIOS compile date: 04/22/2004

αυτό το πρόβλημα λένε ότι το λύσαν στο ΒΙΟS 24 και μετά. Eσύ πιο BIOS φοράς? Αν είναι δοκίμασε ένα modάρισμένο από έκδοση 24 και πάνω.

ο κόσμος γράφει και τι μητρική και γενικά setup έχει για να μπορούν να σε βοήθησουν οι χρήστες :)

Link to comment
Share on other sites

το βιος ειναι καινουρια εκδοση (D25) αλλη λυση υπαρχει (ενταξει οχι οτι ειναι τοσο ενοχλητικο σπανια το κανει αλλα ετσι για τη μ@λ@κια)καλα αυτη η ABIT με τα βιος μας εχει .......... :wall: παντως το mobo δεν πιστευω να φταιει γιατι αν θυμαμε καλα endu στο εκανε και εσενα το nf7 ετσι δεν ειναι?

Link to comment
Share on other sites

εσύ τώρα μιλάς στα μεγάλα FSB ότι στο κάνει όχι σε normal καταστάσεις. Νομίζω ότι με ACPI οff λύνεται το πρόβλημα αν και δε είμαι σίγουρος ότι είναι κανόνας (θα χάσεις σε απόδοση αν βγάλεις το ACPI 1.4 όμως) κοίτα και τα 26 και 27 πάντως που έχουν βγει μπορεί να μην έχεις το ίδιο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Lol δεν είμαι ο Chroma ρε συ τι απευθύνεσαι σε μένα, στα 220 δε θα έπρεπε να στο κάνει με τίποτα, δοκίμασε να ανεβάσεις λίγο το Vdd αν δε το έχεις κάνει είδη. Εγώ θα δοκίμαζα και κανένα καινούργιο BIOS (moddάρισμένο).

Μήπως δεν έχεις βάλει καλά το βύσμα από πίσω γιατί σε έχω ικανό. Eμένα πάντως έχανε το Keyboard και οχι το mouse στα υψηλά FSB (πάνω από 233) μήπως το χάλασες το mouse (αν είναι USB βάλτο σε USB και το αντίστροφο)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.