Jump to content

Zul

Premium Members
  • Posts

    247
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Zul

  1. δεν μπορώ να βρω πληροφορίες αν στην Ε3 η logitech θα παρουσιάσει κάτι καινούριο που με δεδομένη την ποιότητα της θα ήταν μονόδρομος για έμενα . Σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις όλους.
  2. κοίτα δεν διαφωνώ και προσωπικά δεν έχω θέμα με ακουστικά θα παίζω , αλλά βλέπω σε βίντεο ότι όταν πατάς έξω κάνει σαν τρελή και θα ακούγεται σε όλο το σπίτι ειδικά το βράδυ που υπάρχει ησυχία , εκεί είναι το πρόβλημα. Γενικά έχω μπερδευτεί , μερικοί λένε ότι η g29 είναι σαν παιχνιδάκι μπροστά στην Τ300 gt άλλοι λένε ότι δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά , η Τ300 έχει σίγουρα πολλά προβλήματα και ένας φίλος μου είχε αρκετά θέματα με επιστροφές κλπ. Δεν βγάζω άκρη πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη η επιλογή όταν ξεκίνησα να ψάχνω.
  3. Η g25 κάνει ακόμα περισσότερο θόρυβο οπότε δεν την σκέφτομαι , η g29 με την Τ300 gt έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ώστε να αξίζει η διπλάσια τιμή της δεύτερης? P.S επειδή έχω την επιλογή να παίξω για λίγο καιρό με μια παλιά χωρίς FFB γνωρίζει κάποιος αν η logitech θα βγάλει κάποιο καινούριο μοντέλο?
  4. δεν διαφωνώ ότι για πρώτη τιμονιερα θα είναι καλή άπλα θέλω να μάθω για το deadzone και τον θόρυβο , ειδικά για το δεύτερο.
  5. Καλησπέρα ,ψάχνω και εγώ για τιμονιερα και βασικά είμαι ανάμεσα σε 2 ,g29 και t300rs gt . επειδή η διάφορα στην τιμή τους είναι μεγάλη , αξίζει ? η g29 έχει όντως τόσο θόρυβο και μεγάλο deadzone όπως διαβάζω σε μερικά review? Επίσης έχει τόσα προβλήματα η Τ300?
  6. Zul

    bios update failure

    Καλησπέρα Εχω ενα σύστημα με 2600k πανω σε msi p67 gd65 και επειδή ήθελα να κανω αλλαγη VGA επρεπε να βάλω το τελευταίο bios , ομως έφαγα restart την ωρα του flash και πλεον οταν ανοίγω το PC απλα κανει συνεχώς restart. ( εχει dual bios αλλα ειναι αυτόματο και σε εμένα δεν δουλευει και απο οτι εχω διαβάσει σε πολλούς εχει κανει το ίδιο μετα απο failure δεν βάζει το δεύτερο , γενικά η mobo απο θεμα bios και υποστήριξης ειναι για κλάματα ) Εχω κανει clear cmos , εχω βγάλει μπαταρια , βασικα εχω κανει οτιδήποτε εχω διαβάσει σε forum αλλα τιποτα. Η μονη λύση που εχω βρει ως τωρα ειναι να αγοράσω ενα αλλο bios chip έτοιμο φλασαρισμενο αλλα δεν εχω ιδεα κατα ποςο θα δουλέψει . Επίσης το να το στειλω κάπου να μου το φλασαρουν ειναι μια σκέψη αλλα δεν ξερω που και επιπλέον ποιο ειναι το κόστος . Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη ?
  7. Zul

    Αγγελίες V.3 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ)

    Καλησπέρα , γιατι ενώ εχω τα post που χρειάζεται δεν μπορω να βάλω αγγελία ; Άκυρο το βρήκα , το παραπανω post αρκούσε
  8. Zul

    test v43

    Test
  9. Zul

    Το pc εκκινεί μονο του

    Λογικά η μητρική ειναι , είχα πάθει κατι αντίστοιχο με μια dfi socket 939 με ενα ocz τροφοδοτικό άνοιγε το pc μονο του και τέτοια , στο τέλος μου έκαψε τροφοδοτικό και οχι μονο ..... Κοιτά μηπως βρεις καμια μεταχειρισμένη ,τζάμπα θα ειναι , μπας και βγάλεις άκρη Τι μάρκα ειναι η μητρική ;
  10. Zul

    Κορυφαίες ατάκες μελών του TheLab.gr (QuoteLab)

    εχω το χρεπι του Ντοκ....μαλλον εσυ πρεπει να πας για υπνο γιατι βλεπω να μας λες πολλες ατακες ακομα
  11. Zul

    Κορυφαίες ατάκες μελών του TheLab.gr (QuoteLab)

    πολυ :OT: ρε Γιαννικο με τρελανες αλλα τα λες ωραια!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.