Jump to content



Αντικατάσταση κάμερας καταγραφικού


Recommended Posts

Θέλω να αντικαταστήσω μια κάμερα καταγραφικού που έχω με μια καλύτερη και πριν προβώ σε αγορά θέλω να ξέρω εαν θα παίζει όταν τη συνδέσω.

Το πρόβλημα είναι οτι το καταγραφικό που έχω είναι αρκετά παλιό και υποστηρίζει ανάλυση video 720x576 σε PAL πάντα , και η κάμερα που έχει πάνω υποστηρίζει έως 420 οριζόντιες γραμμές.

Θέλω λοιπόν να εκμεταλευτώ και τις 576 οριζόντιες γραμμές που υποστηρίζει το καταγραφικό και βρήκα μια κάμερα στο ebay η οποία έχει επεξεργαστή σήματος Effio-E της Sony, υποστηρίζει zoom και δίνει 700 οριζόντιες γραμμές.(960x700).

Τις 700 γραμμές ξέρω οτι δεν θα τις δω.Το ερώτημα είναι, θα δουλέψει η κάμερα έστω και στις 576 γραμμές; ή δεν θα πάρω σήμα καθόλου;

Μην την πάρω τζάπα και μετά αναγκαστώ να αγοράσω και καινούριο καταγραφικό.

Link to comment
Share on other sites

Εργαζομαι σαν τεχνικος συστηματων ασφαλειας (cctv,πυρασφαλεια,κατασβεση,συναγερμος) οποτε κατι γνωριζω...δεν θα επαιζε εαν επαιρνες καμερα αλλης τεχνολογιας πχ svi εφοσον ειναι απλη αναλογικη καμερα και εχεις αναλογικο καταγραφικο δεν νομιζω να εχεις καποιο θεμα..

Έγινε επεξεργασία από nezoski
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.