Jump to content

Επέκταση καλωδιου σε Z5500

Worldwide

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να προεκτεινω το καλωδιο του πανελ απο τα Z5500 ωστε να μπορεσω να τοποθετησω το subwoofer σε αλλο σημειο μακρια απο το πανελ του. Να σημειωσω οτι το καλωδιο ειναι σαν το καλωδιο της οθονης που συνδεονται αναλογικα (D-sub). Ευχαριστω εκ των προτερων.

Λογικά με μιά προέκταση VGA 1:1 θα κάνεις δουλειά. Αλλά δεν ξέρω μέχρι τι απόσταση θα σου δουλέψει, γιατί αυτά τα καλώδια δεν είναι για μεγάλα μήκη. Πάντως 1-2 μέτρα νομίζω θα παίξουν.

Λογικά με μιά προέκταση VGA 1:1 θα κάνεις δουλειά. Αλλά δεν ξέρω μέχρι τι απόσταση θα σου δουλέψει, γιατί αυτά τα καλώδια δεν είναι για μεγάλα μήκη. Πάντως 1-2 μέτρα νομίζω θα παίξουν.

Δεν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το συστημα με μια δοκιμη ετσι? :p

Re: Z-5500 extension Cable from the Control unit to the Subwoofer ?

link

‎02-14-2007 02:42 PM

The D-sub connector on the Z-5500d is wired differently than a standard VGA cable, and if you were to plug one in, it would provide voltage on the wrong leads, damaging the unit. A standard VGA extension cable on there will not work with the Z-5500, and damage is likely to occur. It's not a question of the quality of the cables or anything like that. Simply put, the resistance and the leads are not compatable, as we use different active pins than a VGA connection. If it was possible for a customer to use a VGA cable to extend the distance, we would recommend it in the manual.

εχω ηδη ενα σετακι Ζ5500 στο εργαστηριο

απο παλικαρι που δοκιμασε κατι αναλογο και πηρε στο χερι το control unit

τσεκαρε το καλα πριν προχωρησεις.

λογικα πρεπει να λυσεις τα 15πινα βυσματα και να αλλαξεις τις αντιστοιχιες των pins...

λογικα πρεπει να λυσεις τα 15πινα βυσματα και να αλλαξεις τις αντιστοιχιες των pins...

Θα πω οτι με εσωσες γιατι ημουνα ετοιμος να το επιχειρησω γιατι ειχα μια προεκταση οθονης οποτε καλα που δεν το εκανα :p Να σαι καλα.

Αν η προέκταση είναι 1:1 και όχι crossed ή κάτι περίεργο, γιατί να έχει θέμα; :hm:

Δεν είναι 100% αυτό που ζητάς, αλλά δες το σαν εναλλακτική:

Είναι ένα pod replacement το οποίο όμως απότι βλέπω στη φωτό του πωλητή έχει αρκετό καλώδιο που καταλήγει στην D-sub φύσα.

Για δες το εδώ μπας και κάνεις δουλειά.

Επίσης, για όποιον ενδιαφέρετε να φτοιάξει καλώδιο D-sub, ας ρίξει μια ματιά στο διάγραμμα:

attachment.php?attachmentid=46539

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.