Jump to content



Απορία σχετικά με τερματισμό το PC


MikeTheGreek

Recommended Posts

Καλησπέρα στο thelab έχω μια απορία σχετικά με το κλείσιμο του υπολογιστή.Όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας κλείνω και το τροφοδοτικό αυτό που κάνω είναι σωστό η λάθος?Επίσης βγάζει προβλήματα αν το κλείνω ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι δεν κερδίζεις και πολλά κλείνοντας το τροφοδοτικό. Το ρεύμα που καίει η μητρική είναι ασήμαντο μπροστά στην υπόλοιπη κατανάλωση του σπιτιού. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θα αδειάσει η μπαταρία της μητρικής πιο γρήγορα αν κλείνεις το PSU κάθε φορά.

Προσωπικά, μόνο όταν μαστορεύω εντός του πύργου κλείνω το διακόπτη του τροφοδοτικού... Και όταν πάω διακοπές το αποσυνδέω απ'την πρίζα τελείως. Όλες τις υπόλοιπες φορές, απλά κλείνω ηχεία/οθόνη από το διακόπτη του πολύμπριζου (το PC και το router είναι στις "always on" υποδοχές).

Έγινε επεξεργασία από DOOM_NX
Link to comment
Share on other sites

εχω εναν φιλο που κλεινει μεχρι και το πολυμπριζο

.....

αυτο που κανεις δεν εχει νοημα , αλλα δεν ειναι και λαθος ....περι ορεξεως .

Αυτο που τιθεται ο προβλημα ομως ισως να ειναι οι μηχανικες αντοχες του διακοπτη του τροφοδοτικου σε περιπτωση που ειναι κανα MuFeξ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.