Jump to content



Σετάρισμα NAS Synology


Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα θέμα με τον synology. Ενώ όλα δούλευαν ρολόι ξαφνικά όταν βλέπω ταινία ανα τακτά διαστήματα κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει. Να σημείωσω οτι το κάνει σε όλες τις ταινίες ανεξαρτήτως μεγέθους.

Link to comment
Share on other sites

1. Κάνε επανεκκίνηση. 2. Το έχεις καθαρίσει καθόλου από τις σκόνες; καθαρισετο να παίρνει σωστά αέρα. 3. Μήπως κάνεις ταυτόχρονα πολλά download και upload και κολλάει; 4. Μήπως τυχαίνει και σκαναρει εκείνη την ώρα το αντιβαριους; δες αυτά και ξανά βλέπουμε.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπερα, για να μην ανοιγω νεο θεμα, στο DS414slim που εχω παω να κατεβασω εφαρμογες και μου βγαζει συνεχεια αυτο, 

 

2015_01_26_8_20_43.jpg

 

Εννοειται ομως οτι εχω ιντερνετ. Εκανα και επανεκινηση κ ολα. Καμια ιδεα; 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας γιατι έχω απογοητευτεί. Πρόσφατα αγόρασα αυτο το ρουτερ http://www.e-shop.gr/asus-rt-ac68u-dual-band-wireless-ac1900-gigabit-router-p-PER.614998 γιατι με το ZTE είχα απηυδήσει. Το θέμα είναι οτι όχι μόνο δεν είδα βελτίωση αλλα τα πράγματα χειροτέρεψαν. Επάνω στο asus έχω τον synology με καλώδιο cat 6 και ένα power line που έχω συνδέσει σε 2 τηλεοράσεις και ένα wd tv. Όταν λοιπόν έχω συνδεδεμένα την μια tv και το wd όλα καλά, όταν πάω να συνδέσω την 2η tv χάνεται η σύνδεση. Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζω στο streaming μέσω wifi, εκεί που υποτίθεται οτι το 1000αρι ρουτερ δεν μασάει, μετά απο 10 λεπτά οτι ταινία και να στριμάρω (ακόμα και sd 700mb) παγώνει.

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη γιατι έχω απελπιστεί!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλημέρα!

 

Στο Photo Station θέλω να βλέπω μονάχα εγώ τις φωτογραφίες και τα Album που έχω μέσα είτε μέσω Browser είτε μέσω DS Photo.

 

Εκτός από το να κάνω όλους τους Folders Private και να έχω σετάρει DSM Account με ισχυρό Pass, τι άλλες ενέργειες πρέπει να κάνω ή τι άλλο πρέπει να ελέγξω για να βεβαιωθώ ότι μονάχα εγώ έχω πρόσβαση;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.