Jump to content



laptop εγγύηση


Recommended Posts

Ρε σεις θέμα software είναι, αποκλείεται να μην μπορεί να σερφάρει το μηχάνημα, ξεχάστε το.

Εκτός βέβαια αν μιλάμε για ελαττωματικό hardware, ψύκτρα που δεν πατάει καλά κλπ...

Link to comment
Share on other sites

Ο άνθρωπος έχει δοκιμάσει πολλά διαφορετικά setup και σε όλα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια δεν ξέρουμε εάν η σύνδεση που έχει δεν είναι καλή με αποτέλεσμα να επηρεάζει το loading time.

Link to comment
Share on other sites

παιδιά για να εξηγήσω κάποια πράγματα του έβαλα τα 8.1 , τπτ linux mint κόλλαγε χειρότερα και από τα 8 (λογικά λόγω drivers) μου το φέραν από το service με τα 7 πάνω, το πολύ μέχρι 3 tabs ...το παλικάρι από το service μου είπε κολλάει πολύ στις ιστοσελίδες που θέλουν flash (πχ youtube) μέχρι αύριο θα ετοιμάσω το βιντεάκι να το δείτε , το πσ παίζει ταινίες μέσω hdmi 1080p (από yifi) χωρίς να κολλάει λεπτό και την ίδια ώρα δεν μπορεί να παίξει πολλές φορές ούτε τραγούδι στο youtube εκεί που κολλάω εγώ είναι οτι πριν το πάρω διάβασα τις κριτικές απο εδώ HP 255 G2 F7Y03EA#ABU laptop reviews, prices and deals - 15.6" - 4GB of Memory - 500GB Storage - Reevoo κανένας δεν αναφέρει πρόβλημα με το browsing

Link to comment
Share on other sites

Για να τρέχει όσο το δυνατόν καλύτερα σε σελίδες με flash videos, θα πρέπει να έχεις βάλει τους drivers της κάρτας γραφικών και θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το hardware acceleration στον flash player. Ειδικά σε fullscreen με accelerated video rendering δε θα έπρεπε να κολλάει καθόλου.

Σε linux λογικό είναι να τα παίζει στο youtube χωρίς acceleration.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε με Firefox. Ο Chrome έχει δική του custom έκδοση flash player, αλλά και τα βίντεο στο Youtube παίζουν με HTML5 από default. Δοκίμασε Firefox και fullscreen.

Για global hardware acceleration στον Chrome η επιλογή βρίσκεται εδώ:

attachment.php?attachmentid=64850&stc=1&d=1414323815

post-15478-1416078941,4644_thumb.png

Έγινε επεξεργασία από DOOM_NX
Link to comment
Share on other sites

Τι ευχαριστάς... Ελπίζω να βρεις άκρη. Tο τσιπάκι των γραφικών σου είναι πιο δυνατό από το Intel 4500MHD που φοράει το δικό μου αδύναμο lappy. Και παίζει μια χαρά 720p videos στο Youtube.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.