Jump to content



Δυο καρτες ηχου στο ιδιο PC?


nio4

Recommended Posts

Μηπως ξερει κανεις αν θα υπαρξει προβλημα αν συνδεσω δυο καρτες ηχου στον ιδιο Η/Υ?

Συγκεκριμενα εχω την audigy 2 και θελω να βαλω να βαλω και την M Audio Audiophile 2496 γιατι θελω να μετατρεψω τον Η/Υ σε home studio χωρις ομως να χασω τις δυνατοτητες της audigy 2.

Link to comment
Share on other sites

Γίνετε αλλα αν την βάλεις και ανοίξεις το pc Μπορεί να μην στην διαβάσει!!!!!

Τότε εσύ θα πας διαχείρηση συσκευών και θα κοιτάξεις τους πόρους όλων των PCI

Aν όπως σου είπα στην αρχή δεν σου διαβάζει την μία εκ των δυο καρτων σειμαίνει ότι το IRQ της νέας κάρτας συμπίπτει με κάποια άλλη PCI!!!!!

Εσύ αφού κοιτάξεις όλα τα IRQ των καρτών σου θα βάλεις ένα άλλο νούμερο ,θα κάνεις reboot και μετά θα στην αναγνωρίζει!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Οι καρτουλες της maudio γενικως ειναι μια χαρα το μοναδικο προβλημα που θα εχεις σιγουρα με την audigy θα ειναι τα ρολογια αν γραφεις midi. Αυτο δεν λυνετε παρα μονο αν χρησιμοποιεις Μidi Yoke η τους Asio drivers της Audigy. Αν αντιμετοπισεις προβλημα θα ειναι ακομη στο latency μιας και η audigy ειναι παναργη για στουντιακη εγγραφη. Aυτο λυνετε μονο με αλλη κυριως καρτα με μικροτερο latency.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.