Jump to content

whitewolf

Premium Members
  • Posts

    333
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by whitewolf

  1. whitewolf

    Νέα σειρά mini PCs από την CompuLab

    αν δεν κανω εγω λαθος ειναι "fitlet" και οχι "finlet". Παντως ειναι ευχα
  2. whitewolf

    Ερωτησεις για Android TV box

    λιγο ακριβο το βρησκω για αυτα που εχει πανω,οσο για την καμερα,νομιζω πως με μια usb webcam κανεις δουλεια με την πλειονότητα των android boxes που κυκλοφορουν.
  3. whitewolf

    Logitech Harmoy Remote

    ναι το ξερω πως χρησιμοποιουν rf για επικοινωνια μεταξυ βασης και κοντρολ,δεν μεταδιδει εντολες rf προς συσκευες ομως ουτε "μαθαινει" απο rf remote controls. οσο για τα one for all ,αν εχεις μαθει σε harmony ,μεινε μακρυα,εχω ενα one for all για την κρεβατοκαμαρα,καμια σχεση.Μετα το harmony smart control το χαος!
  4. whitewolf

    Logitech Harmoy Remote

    Το smart hub δεν εχει rf εκτος αν μετα απο κανα 6 μηνο που το δουλευω δεν το εχω παρει ακομα χαμπαρι,ειναι ομως μακραν τα καλητερα 100 ευρω που χαλασα εδω και χρονια!Ακομα και τα no name pc ir remotes υποστηριζονται απο harmony οποτε με ενα ταληρο απο το ebay καθαρισες!
  5. το fire tv ειναι παιζει μια χαρα με harmony ,ετσι λεει εδω τουλαχιστον
  6. whitewolf

    περιεργο προβλημα,ξαφνικο reboot.

    τελικα for the record ηταν το τροφοδοτικο!!! για καποιο δικο του λογο και καθως οι τασεις του ηταν μετρημενα σωστες,ειχε προβλημα.Εγινε αλλαγη με ενα ακριβως ιδιας μαρκας και μοντελο και ολα λειτουργουν πλεον super stable!
  7. To συστημα ειναι ,amd apu A8 6600k,mobo gigabyte fm2a85xm,8 giga ram kingston 1600 cl9,psu Cooler Master B600 600W,hdd ssd samsung.Μονταρισμενο τον Σεπτεμβη,δουλεψε υπεροχα για 3-4 μηνες και μετα μπηκε σε ακινησια.Προχτες το εβγαλα να δουλεψει να δω οτι ειναι οκ,και παρουσιαζει το εξης θεμα.Ξαφνικο και τελειως τυχαιο restart (ανευ sod,μαυριλα->reboot) χωρις αιτια,ανεξαρτητα αν ειναι σε load η idle.Oι θερμοκρασιες του ειναι σε αριστα επιπεδα,δεν βγαζει ποτε μηνυμα λαθους και το βασικο ,δεν γραφει το error σε κανενα windows log ωστε να προσδιορίσω το προβλημα.Εκανα βιος update,καθαρη εγκατασταση win 8.1,clear cmos.Σε stress test με το Heavyload π.χ η παιζοντας καποιο game για 2-3 ωρες ,δεν κρασαρε ποτε,βγαινοντας απο το stress ομως μου το εκανε συχνα (οχι παντα).Εχει κανεις καμια ιδεα,πριν αρχισω να πηγαινω δια της αφαιρετικης?Εγω κλίνω προς το τροφοδοτικο...
  8. whitewolf

    Intel SSD

    ναι σε μενα ,δεν βρηκα λυση και γυρισα αναγκαστικα σε ide.
  9. whitewolf

    Intel SSD

    :-O αμα παω να εγκαταστησω αυτο θα βγει ενα χερι απο τον πρασινο και θα με πλακωσει στις μουτζες χαχαχα αρα η μονη και προφανης επιλογη ειναι IDE
  10. whitewolf

    Intel SSD

    καπου εδω διαβασα οτι οι ssd πρεπει/ειναι καλυτερο να μπαινουν σε AHCI και οχι σε IDE ....οταν βαζω ομως τον 80αρι σε AHCI το toolbox της ΙNTEL δεν τον trimαρει γιατι λεει ειναι σε raid mode....
  11. whitewolf

    Intel SSD

    πηρα αυτα απο τον 80αρι.... πρεπει να φταιει η μητρικη μου που ειμαι τοσο χαμηλα?καμια αλλη ιδεα?αυτα τα πηρα οταν τον εβαλα στα sb sata γιατι οταν τον εβαλα στον jmikron δεν πηγαινε πανω απο 185 read με τιποτα.
  12. whitewolf

    Intel SSD

    JMicron® JMB363 PATA and SATA controller πανω σε μια ASUS P5KC.
  13. whitewolf

    Intel SSD

  14. whitewolf

    Intel SSD

    2x40Gb x25-v raid στο ταπεινο μου pcακι... τι λετε να τους αντικαταστησω με εναν 80αρι?αξιζει??
  15. whitewolf

    Intel OC Database

    και ο τριαρης μου 3D superpi prime κ.τ.λ stable με απλο νερακι
  16. whitewolf

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    ο κυριος Ντινος.....ο φυλακας του σπιτιου και του πισιου μου
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.