saradis1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2004 καλησπέρα σε όλους. Βρε παιδιά, παλιά κυκλοφορούσε ενα norton ghost το οποίο ήταν πολυ μικρό και το έβαζες σε μια δισκετούλα η οποία ήταν και bootable και έκανες την δουλειά σου. Σήμερα είπα να το κατεβάσω γιατι δεν θυμάμαι που το έχω καταχονιάσει και δε το μπορώ να το βρώ πουθενά. Μήπως το έχει κανείς ή ξέρει απο που να το κατεβάσω? Η σελίδα της symantec έχει το norton ghost 9 και δεν έχει και download link.
pigassos19 Δεκέμβριος 8, 2004 #2 Δεκέμβριος 8, 2004 εγω εχω ενα που ειναι περιπου 1μβ αλλα δουλευει απο DOS.Αν σου κανει μπορω να στο στειλω με mail
saradis1 Δεκέμβριος 8, 2004 Author #3 Δεκέμβριος 8, 2004 ok. σου εστειλα το mail μου με pm. ευχαριστώ. αλήθεια ρε παιδιά, εκτός απο αυτό του dos δεν υπάρχει τίποτα άλλο?
trendy Δεκέμβριος 9, 2004 #4 Δεκέμβριος 9, 2004 Το norton ghost είναι κανονική έκδοση για windows. Έχει τη δυνατότητα να φτιάχνει bootable disk με pc-dos και να βάζεις μέσα drivers κατ' επιλογή ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις ή να γράψεις images από κάθε συσκευή που κυκλοφορεί, εκτός από το κλασσίκό cdrom, όπως και από δίκτυο.
saradis1 Δεκέμβριος 12, 2004 Author #5 Δεκέμβριος 12, 2004 ωραια ολα αυτά trendy αλλα που το βρίσκουμε για download?
enduracell Δεκέμβριος 12, 2004 #6 Δεκέμβριος 12, 2004 φίλε μου αυτό που ζητάς λέγεται warez link και απαγορεύεται να postαριστεί εδώ. Το NG είναι commercial software και δε διατίθεται ούτε δοκιμαστική έκδοση του.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.