Jump to content



error alert


johnyb98

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Προσπαθώ να βρω λύση στο μήνυμα που βγαίνει κατά διαστήματα. Πρόκειται για το ακόλουθο μήνυμα:

post-5148-1416078953,5661_thumb.jpg

Αυτό που γίνεται σίγουρα είναι ότι βγαίνει σε κάθε εκκίνηση των XP. Από κει και πέρα, αν το κλείσω με "Ok", μέχρι να κάνω shutdown άλλες φορές μπορεί να ξαναεμφανιστεί και άλλες όχι.

Δεν πρόκειται για λάθος κωδικούς. Έχω τσεκάρει τους κωδικούς για να μπω στο mail τόσο μέσω web όσο και μέσω Thnuderbird και είναι σωστοί. Κάτι άλλο πρέπει να είναι. Κάποια βοήθεια;

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς (!!!) ανακάλυψα και ένα ακόμη παράδοξο. Το malwarebyets μου βγάζει μήνυμα για εγκατάσταση καινούριας έκδοσης. Μόλις πατάω να εγκατασταθεί, μου βγαίνει το παρακάτω μήνυμα:

post-5148-1416078953,7029_thumb.jpg

Δεν υπάρχει άλλος χρήστης στα Windows σε αυτό το laptop. Ποτέ μα ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα διαχείρισης, και αντίστοιχα μηνύματα.

Link to comment
Share on other sites

Για το Malwarebytes, δες αυτό:

https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/145814-cant-update-mbam-20-to-new-version-installer-error-log-in-as-administrator/

Όταν λες σε κάθε εκκίνηση των XP βγάζει μήνυμα λάθους, τρέχεις κάποιο email client στο startup; Γιατί το μήνυμα λάθους είναι από email. Βγαίνει όταν ανοίξεις κάποιο πρόγραμμα ή τρέχει αυτόματα κάθε φορά;

Link to comment
Share on other sites

Στην εκκίνηση των XP τρέχει το Thunderbird.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε εδώ και 8-10 ημέρες. Αν έχω παρατηρήσει καλά το πρόβλημα εμφανίστηκε από τότε που εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του IDM (Internet Download Manager), και μετά την εγκατάσταση πήγα να βάλω ένα .reg κλειδί στο μητρώο...

Δεν ξέρω. Ίσως αυτό να δημιούργησε το πρόβλημα. Αλλά δεν νομίζω γιατί, και με προηγούμενες εκδόσεις του IDM, έχω βάλει αντίστοιχα κλειδιά, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

υ.γ. Εδώ και 5-6 εκκινήσεις των W, δεν ξέρω πώς και γιατί, δεν μου εμφανίζει το πρόβλημα-μήνυμα ούτε στην εκκίνση, αλλά ούτε και κατά τη διάρκεια του session (μέχρι το shutdown).

Link to comment
Share on other sites

Πιό πολύ με ενδιαφέρει για το πρώτο μήνυμα. Το παρουσίασε και πάλι.

Έχω έναν λογαριασμό e-mail στο www. mail. com. Εκεί, το imap είναι το imap. mail. com . Αυτό που έχει και το μήνυμα. Σκέφτηκα μήπως κάνουν κάποιες διεργασίες στον server τους, και κατά διαστήματα δε λειτουργεί αυτές τις ημέρες. Μία λειτουργεί ο server τους, μία δε λειτουργεί. Γιατί, αν είχα το πρόβλημα εγώ, σε κάθε session θα είχα και αντίστοιχα μηνύματα. Κάτι που δε συμβαίνει πάντα.

Link to comment
Share on other sites

Είναι πολύ πιθανό να φταίει το mail.com.

Κάνε όμως και ένα update στο Thunderbird, μήπως φταίει αυτό, γιατί μπορεί να είναι και bug της εφαρμογής. Πάντως δε μοιάζει να είναι από τα windows.

Έγινε επεξεργασία από asot
Link to comment
Share on other sites

Στο Thunderbird δε θα ήθελα να κάνω update. Το νέο περιβάλλον το έχω δει σε άλλο pc, και δε με εμπνέει. Προτιμώ να μείνω στην έκδοση που έχω τώρα. Βέβαια θα μου πεις, μπορεί να λύνει το πρόβλημα. Πάντως, αν αυτό φταίει, προτιμώ να μείνω με ένα click σε "Ok" σε ένα ακίνδυνο μήνυμα (κι αυτό όχι σε κάθε session), παρά σε κάτι που δε μου αρέσει.

Πάντως, εκτός από την mail.com, επειδή το πρόβλημα παρουσιάστηκε τις ίδιες μέρες με το mbam update, και από τότε μου έβγαλε και το mbam το installation error, λέω να "ξηλώσω" τελείως το mbam, να το αφήσω για λίγες ημέρες, και να δω πώς πάει. Δεν αποκλείεται να είναι και κάποιο collision μεταξύ των εφαρμογών. Τώρα θα μου πεις, καλά, δεν τις είχες τις εφαρμογές μαζί πριν καιρό, και δεν έκανες mbab updates; Ναι. Τις είχα. Αλλά στο mbam έκανα update μόνο την database. Τώρα, οι πονηροί, αναγκαστικά με την database, σε ανυποψίαστο χρόνο, ακόμη κι αν έχεις απενεργοποιήσει το update της εφαρμογής, σου κάνουν και την εφαρμογή αναβάθμιση. Και να τα αποτελέσματα. Γι' αυτό, εάν μου δουλεύει κάτι, και δεν είναι απαραίτητο το update, κλείνω την αναβάθμιση.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με το σκεπτικό σου με το update του Thunderbird.

Το update της εφαρμογής του mbam (που προσωπικά μου αρέσει γιατί δεν χρειάζεται να περιμένω το τέλος του scan για να δω τι έχει ήδη βρει), ίσως είναι η αιτία για το 2ο μήνυμα. Ο χρήστης που χρησιμοποιείς είναι administrator;

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο πρόβλημα με το SSL error, πότε σου παρουσιάστηκε; Mήπως μετά τις 15 Οκτωβρίου (περίπου);

Το πιο πιθανό είναι να έχει να κάνει με τη μη υποστήριξη των νέων προτοκόλλων ασφαλείας (TLS) από τα ΧΡ. (δυστυχώς ή ευτυχώς κάποια στιγμή πρέπει να αναβαθμίσεις). Ή έχει να κάνει από λάθος ρυθμίσεις στην ασφάλεια του thunderbird.

Το SSL3 πλέον δε χρησιμοποιείται. Αν έχεις στις ρυθμίσεις του διακομιστή να κάνει έλεγχο ταυτότητας με ασφάλεια SSL3 (στο thunderbird) άλλαξε το σε TLS να δεις αν στο βγάλει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.