Jump to content



Διάφορα hardware και περιφερειακά.


roybatty

Recommended Posts

Πωλούνται τα παρακάτω:

1) 2 μνήμες 512ΜΒ SODIMM DDR για αναβάθμιση παλαιότερων laptop,μια της Transcend και μια της Twinmos.

Είναι σε άριστη κατάσταση,πλήρως συμβατές μεταξύ τους και ελεγμένες από memtest.Τιμή 15 ευρώ και για τις 2.

2) οθόνη LG L1919S,σε άψογη λειτουργική κατάσταση.Έχει κάποια μικρά σημάδια χρήσης αλλά κανένα στην οθόνη,χωρίς κανένα καμμένο pixel. Πληροφορίες εδώ: LCD Monitors - 19 inch (4x3) - LG Electronics Australia

Είναι σε διάσταση 4:3 οπότε διαθέτει μεγάλη επιφάνεια συγκριτικά με τις αντίστοιχες 19" wide οθόνες και είναι ιδανική για γραφείο.Δίνεται μαζί με τα καλώδια της (vga,τροφοδοσία).Τιμή 40 ευρώ.

3) Creative Soundblaster Live! X-Gamer & Creative Live Drive II

Η κάρτα ήχου είναι το μοντέλο CT4760,υποστηρίζει 5.1 και Environmental AudioTM (EAX). Δίνεται μαζί με το Live Drive II για όσους ενδιαφέρονται να τη συνδέσουν με κάποιο ηχοσύστημα ή να την χρησιμοποιήσουν για να ηχογραφήσουν μουσική. Τιμή 10 ευρώ.

4) Router Thomson TG782 με VOIP.Είναι ο γνωστός router που έδινε η Cyta αλλά με μανίσιο firmware για να δουλεύει με όλες τις υπόλοιπες εταιρίες.Δίνεται μαζί με το τροφοδοτικό του και καλώδια.Τιμή 15 ευρώ.

5) Επεξεργαστής Intel Celeron Ε1200 socket 775 με την μανίσια Intel ψύκτρα του.Ιδανικός για κάποιο low power κατεβαστήρι.Τιμή 10 ευρώ.

6) Επεξεργαστής Ιntel T8100 για φορητούς υπολογιστές: ARK | Intel

ιδανικός για αναβάθμιση κάποιου παλαιότερου laptop.Τιμή 15 ευρώ.

7) Πολυμηχάνημα HP Photosmart C4280.Δίνεται μαζί με τα μελανάκια του,αλλά είναι σχεδόν τελειωμένα. Σε άριστη κατάσταση,λειτουργεί κανονικά.Τιμή 25 ευρώ.

Τα 2,7 μόνο χέρι με χέρι Θεσσαλονίκη.Τα υπόλοιπα στέλνονται οπουδήποτε με αντικαταβολή (αρκεί να μη γραφτήκατε χτες στο forum)

Επίσης,για τους Θεσσαλονικείς δέχομαι ανταλλαγή με Kingston KVR667D2N5/1G 1GB.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στη διάθεση σας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.