Jump to content

roybatty

Premium Members
  • Posts

    325
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by roybatty

  1. roybatty

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλα τα μέλη του thelab.
  2. Χαρίζω Fritzbox fon Annex A.Είναι το απλό ρουτεράκι με μία θύρα ethernet,χωρίς ασύρματο.Λόγω του voip το χρησιμοποιούσα ως ata adapter αλλά πήρα ip τηλέφωνο οπότε δεν το χρειάζομαι πια.Παράδοση κοντά στο παλιό νοσοκομείο 424,Θεσσαλονίκη.
  3. Εαν ξεμείνει κάποιος με ενδιαφέρει και εμένα οποιοσδήποτε sata Samsung.
  4. Ευχαριστώ πολύ τον @2cpu για τον επεξεργαστή. Να χαρίσω και εγώ με τη σειρά μου ένα Thomson Speedtouch TG585v6 pstn με το τροφοδοτικό του.Χέρι με χέρι Θεσσαλονίκη,κοντά στα Πανεπιστήμια.
  5. Με ενδιαφέρει,νομίζω είμαστε κοντά.
  6. Χαρίζω σκληρό δίσκο Maxtor 80GB SATA.To HD Sentinel βγάζει ότι έχει 3 bad sectors που έχουν πάει στο spare area αλλά το surface test το περνάει κανονικά.Παράδοση Θεσσαλονίκη κέντρο.Μπορεί να γίνει και αποστολή με κατάθεση μεταφορικών στο paypal.
  7. Χαρίζω Intel Celeron E1500 για socket 775: http://ark.intel.com/products/35100/Intel-Celeron-Processor-E1500-512K-Cache-2_20-GHz-800-MHz-FSB Λειτουργεί κανονικά.Δίνεται σκέτος,χωρίς ψύκτρα.Παραλαβή Θεσσαλονίκη κέντρο.Στέλνω και εκτός αν μου στείλετε τα μεταφορικά με paypal.
  8. roybatty

    RaidSonic Icy Box USB 3.0 Docking and Clone Station IB-124CL-U3

    Τα dual docking stations με την επιλογή clone ουσιαστικά κάνουν dd (=αντιγραφή sector προς sector),οπότε αντιγράφουν και τον boot sector.Επομένως ο κλώνος είναι bootable.Το μειονέκτημα τους είναι πως δεν μπορούν να κλωνοποιήσουν μεγαλύτερο δίσκο σε μικρότερο (πχ έναν μεγάλο hdd σε μικρότερο ssd) ακόμα και αν το επιτρέπει ο ελεύθερος χώρος του source δίσκου. Κατά τη γνώμη μου,το λειτουργικό πρόβλημα που έχουν σχεδόν όλες αυτές οι συσκευές (όπως και αυτό της δοκιμής) είναι πως έχουν το κουμπί on/off από την πίσω πλευρά οπότε πρέπει όλη την ώρα να ψαχουλεύεις για να το ανάψεις.
  9. roybatty

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Σε όσους αρέσουν οι σειρές εποχής αξίζει να δείτε: Black Sails (Starz) Eίναι στην 3η σεζόν (μάλλον θα έχει και 4η) και βασίζεται στο βιβλίο του Robert Louis Stevenson, με τίτλο «Treasure Island». The Musketeers (BBC) Η σειρά ολοκληρώθηκε-δυστυχώς-σε 3 σεζόν.Μια διαφορετική εκδοχή της γνωστής ιστορίας του Alexandre Dumas,με πολύ καλό σενάριο και καλή ηθοποιία.
  10. Έχω στην άκρη δύο Western Digital δίσκους IDE,ένας 40GB και ένας 80GB.Το hd sentinel έβγαλε πως έχουν 2-3 weak sectors αλλά κατά τα άλλα δουλέυουν κανονικά,αν και το μοτοράκι του 80ρη είναι λίγο θορυβώδες.Αν τους θέλει κάποιος ας γράψει πρώτα εδώ και μετά πμ.Θεσσαλονίκη.Μπορώ να τους στείλω και αλλού αν μου στείλετε τα μεταφορικά μέσω paypal.
  11. Χαρίζω την ψύκτρα μαζί με το κάλυμα (ή shroud όπως συνηθίζεται να λέγεται στα αγγλικά) από μια evga 9800gtx.Ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικά.Είναι σαν κι αυτό: http://www.overclockersclub.com/vimages/palit_9800gtx_plus/open_1.jpg Πιθανότατα ταιριάζει και σε οποιαδήποτε κάρτα σειράς 98xx,χωρίς όμως να είμαι απολύτως σίγουρος. Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης.
  12. Πέραν της πλάκας,μπορεί να είναι χρήσιμη σε κάποιον στον οποίο έχει σπάσει το retention bracket της ψύκτρας στην 478 μητρική του.Αυτά τα πορτοκαλιά [sic] της Gigabyte ήταν εξόχως ανθεκτικά
  13. roybatty

    [Android App] Πες το με - ένα νέο παιχνίδι παρέας

    Καλή η προσπάθεια,αλλά ένας ορθογραφικός έλεγχος είναι πάντα χρήσιμος...είναι το "φυτίλι" ή "φιτίλι".
  14. Χαρίζω επεξεργαστές Pentium 4 3,2Ghz για socket 775,δύο στον αριθμό.Σκέτοι,χωρίς ψύκτρες.Θεσσαλονίκη.
  15. Χαρίζεται αυτόματος τηλεφωνητής General Electric.Λειτουργεί κανονικά. Είναι αυτός: http://img36.olx.ua/images_slandocomua/92896223_2_644x461_avtootvetchik-fes2-9807-fotografii.jpg Η παλιά του κασσέτα αντικαταστάθηκε με νέα,διάρκειας 30 λεπτών.Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης,μετά από συνεννόηση.
  16. Ενδιαφέρεται ένας φίλος για το κουτί,σου έστειλα πμ.
  17. Χαρίζεται η παρακάτω κάρτα δικτύου usb DMG-13: http://pc-professional.info/networking/usb-networking-adaptors/607-dmg-13.html Η κάρτα είναι λειτουργική και πολύ δυνατή αλλά δίνεται σκέτη χωρίς τις κεραίες της μιας και χρησιμοποιήθηκαν σε άλλο access point.Το καλώδιο κάπου έχει παραπέσει,θα ψάξω να το βρώ. Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης,μετά από συνεννόηση.
  18. Sorry παιδιά,τώρα βρήκα λίγο χρόνο να το δώ το θέμα @Infotech λυπάμαι αλλά δεν προλαβαίνω καθόλου αυτές τις μέρες.Έχεις κανέναν να παραλάβει για σένα; @DJman σου στέλνω πμ με το τηλέφωνο μου.
  19. Χαρίζονται 2 τεμάχια Pentium 4 socket 775 στα 2,8Ghz,FSB 800 HT,σκέτοι,χωρίς ψύκτρες.Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης.
  20. Να το ξαναβάλω μια φορά ακόμα πριν πάει για ανακύκλωση: χαρίζεται Logitech Cordless Desktop MX3200 (πληκτρολόγιο-ποντίκι) ΧΩΡΙΣ τον δέκτη.Πιθανότατα δουλεύει με unifying receiver αλλά δεν είμαι σίγουρος.Όταν παροπλίστηκε δούλευε κανονικά.Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης,μετά από συνεννόηση.
  21. δέκτης δεν υπάρχει.Θα δοθεί στον Worldwide μιας και είναι Θεσσαλονίκη και μπορεί να παραλάβει άμεσα.
  22. Να χαρίσω και εγώ με τη σειρά μου ένα ασύρματο Logitech πληκτρολόγιο,είναι από το ΜΧ3200 wireless desktop.Είναι αυτό όπως το βλέπετε: http://www.neowin.net/forum/uploads/post-194958-1201815168.jpg Είναι λειτουργικό αλλά δίνεται σκέτο,χωρίς άλλα παρελκόμενα.Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης.
  23. Χαρίζεται επεξεργαστής AMD Athlon64 3200+ socket 939 μαζί με την ψύκτρα του.Περιοχή κέντρο Θεσσαλονίκης.
  24. @RexMundi, αν δεν προχωρήσει το θέμα με τον p_under ενδιαφέρομαι και εγώ για το κουτί,από Θεσσαλονίκη είμαι. Επίσης,χαρίζω ποντίκι Logitech ΜΧ600.Είναι αυτό: http://www.amazon.com/Logitech-MX600-Cordless-USB-PS-Silver/dp/B000K2CQGE Ο δέκτης παρέδωσε πνεύμα,οπότε δίνεται σκέτο.Το ποντίκι λειτουργεί πάντως.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.