Jump to content



Πωλούνται Netbook ASUS Eee PC, PSP, Nintendo DS, Retro Athlon XP 1700+


Toxic

Recommended Posts

Πωλούνται τα εξής:

- ASUS Eee PC 1000 σε άψογη εμφανισιακή κατάσταση, μαζί με τον αυθεντικό φορτιστή του και 2GB RAM ενάντι 1GB με το οποίο ερχόταν εργοστασιακά.

Είναι το μοντέλο με τον SSD, που όμως δυστυχώς είναι πολύ πολύ αργός, γι' αυτό και το δίνω πλέον.

Έχει περασμένο την τελευταία έκδοση Puppy Linux βασισμένη σε Ubuntu, φορτώνει στην RAM κατά την εκκίνηση και πάει αρκετά γρήγορα.

Τιμή 65 ευρώ.

20141011_200047.jpg

- Μητρική Iwill KK266-R, βασισμένη στο δημοφιλές chipset KT133A, μαζί με τον επεξεργαστή Athlon XP 1700+. Η μητρική ανάβει και μπαίνει στα Windows κανονικά, όμως δεν είχα χρόνο για εκτενέστερο έλεγχο. Οι πυκνωτές όμως, που είναι και υπαίτιοι για τα περισσότερα προβλήματα σε παλαιότερες μητρικές, φαίνονται να είναι σε άριστη κατάσταση.

Μαζί με την μητρική και τον επεξεργαστή θα δωθούν ένα CD με τους drivers και το manual της μητρικής σε .pdf και backpanel για την μητρική.

Επιπλέον, αν το επιθυμείτε, με μηδαμινή ή ελάχιστη παραπάνω χρέωση, θα δωθεί μνήμη SDRAM για την μητρική και κάποια κάρτα γραφικών AGP ή κάποια ψύκτρα σε περίπτωση που δεν έχετε.

Η τιμή για όλα τα παραπάνω είναι τα 10 ευρώ.

WP_20141029_001.jpg

-PSP-1004

Είναι από τα πρώτα, έχει περασμένο το Custom Firmware Prometheus 5.50 και δίνεται με τον φορτιστή του, καλώδιο USB και μία Memory Stick Pro Duo 2GB. Φυσικά, παίζει τα πάντα. Εμφανισιακά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, η μπαταρία κρατάει αρκετά (~3 ώρες) και το μόνο ελάττωμα είναι πως δεν πιάνει καλά το WLAN switch (θέλει λίγη προσπάθεια).

Έχοντας όλα αυτά υπόψιν, η τιμή διαμορφώνεται στα 50 ευρώ.

-Nintendo DS Phat

Είναι χρώματος γαλάζιου, με καινούργια πάνω οθόνη (όχι touch screen). Δυστυχώς, το καλώδιο της πάνω οθόνης έχει πρόβλημα και δεν δείχνει σωστά τα χρώματα. Είναι σχετικά απλή, αλλά και φθηνή επιδιόρθωση αν μπορείτε να προμηθευτείτε το απαραίτητο καλώδιο. Δίνεται μαζί και ο φορτιστής.

Προτείνεται για κάποιον που θα το πάρει είτε για ανταλλακτικά είτε για να το επιδιορθώσει.

Όλα τα παραπάνω, συν κάποιες κοσμικές ζημιές στο μηχάνημα, με κάνουν να το τιμολογήσω στα 15 ευρώ.

WP_20141024_002.jpg

Συνάντηση χέρι-χέρι, Αθήνα.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου φίλε. Έχω την εντύπωση πως ο κωδικός που θες έχει σβηστεί, πάρε έναν άλλο που έχει πίσω όμως:

FCC ID: MSQEPC1000

IC: 3568A-EPC1000

Το ακριβές μοντέλο πάντως είναι το Eee PC 1000, έχω και το 1000H δίπλα μου :).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.