Jump to content

Toxic

Premium Members
  • Posts

    283
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Toxic's Achievements

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον @beastie για την τηλεόραση!
  2. Ο πατέρας μου τον τελευταίο καιρό έχει βαλθεί να φτιάχνει LED σε τηλεοράσεις, πιστεύω θα χαρεί πολύ να παίξει και με αυτήν. Σου στέλνω PM!
  3. Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον @kostas.karras για την καρτούλα, ήδη έχω εντοπίσει κάποια smd που λείπουν και θα την φτιάξω πιστεύω!
  4. Αν δεν την θέλει κάποιος, θα ήθελα να επιχειρήσω να την επισκευάσω. Είναι όντως PCI και όχι AGP?
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον @kpetros για τις καρτούλες, θα αξιοποιηθούν!
  6. Την 3850 θα την έπαιρνα μόνο και μόνο για τα περασμένα μεγαλεία και αναμνήσεις, ζαχάρωνα αυτή ακριβώς την κάρτα στις αρχές του 2008 διότι ήμουν μαθητής και άφραγκος, είχα μόλις αγοράσει έναν ολοκαίνουργιο Core2Duo 6550 (βλακωδώς δεν περίμενα 1 μήνα ακόμα να πάρω τον E8400 στα ίδια λεφτά) και είχα μεταβεί σε αυτό από έναν Pentium 4 2.8 ΗΤ και μια 7600GS, όμως είχα κάνει την χαζομάρα και είχα πάρει μία 7800GTX 256MB που ομολογουμένως είχα πάρει αρκετά φθηνά από τον @spH3RiCal στο PCM Forum. Και λέω χαζομάρα, διότι όσο γαμάτη ήταν η 7800GTX όταν κυκλοφόρησε το 2005, άλλο τόσο ξεπερασμένη ήταν όταν την πήρα εγώ. Μάζευα λοιπόν λεφτά για να πάρω την 3850 ή την 8800GT αν το σήκωναν τα οικονομικά (ή αν κολλάγε και ο πατέρας κανά φράγκο :D) και πάνω και πάνω που ήμουν να κάνω την μετάβαση κυκλοφορεί η 4850 512MB που ήταν απίστευτο value for money και μετά απλά δεν ξανακοίταξα ποτέ πίσω. Ελπίζω να σας πήγα λίγο πίσω όσους μπήκατε στον κόπο να το διαβάσετε αυτό :D. Όσον αφορά την 6800LE, θα την βάλω σε έναν Northwood 3.0GHz που έχω με μία FX 5900 Ultra αυτή τη στιγμή, ειδικά αν ξεκλειδώνουν τα pipelines όπως με μία άλλη LE που είχα πριν χρόνια, θα είναι σχεδόν εφάμιλλη της 6800 GT ή τουλάχιστον της απλής 6800 όπου σε κάθε περίπτωση κόβουν βόλτες γύρω από την FX ;).
  7. Αν δεν τις θέλει κάποιος άλλος, δεν θα έλεγα όχι στην 3850 και την 6800LE
  8. Toxic

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr - 2η Εβδομάδα

    Φέτος είμαι εκτός σπιτιού για τις γιορτές, συνεπώς ανεβάζω το προσωρινό μου... γραφείο. Καλά Χριστούγεννα και καλή επιτυχία σε όλους!
  9. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον @Arkan για την καρτούλα (τι καρτούλα δλδ, θηριάκι είναι!) που έκανε τον κόπο και την έστειλε με αριστουργηματική συσκευασία και με δικά του έξοδα αποστολής. Τι να πω, μακάρι κάποτε να του το ξεπληρώσω, για την ώρα πρέπει να βάλω την καρτούλα πλάι στην αδερφούλα της σε SLI να δούμε αν η άρνηση της Nvidia να μεταβεί σε GDDR5 το 2008 και η επιλογή να χρησιμοποιήσει 512bit δίαυλο έπιασαν τόπο
  10. Toxic

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

    Ευχαριστούμε για άλλη μια χρονιά! Καλές γιορτές σε όλους!
  11. Άμα ήσουν Αθήνα θα στην έπαιρνα να κάνει παρέα με μία ακόμη που έχω σε έναν C2Q Q9550! Αν μπεις στον κόπο σου βάζω μεταφορικά με όποια υπηρεσία σε βολεύει καλύτερα, απολύτως κατανοητό αν δεν θες να ασχοληθείς φυσικά!
  12. https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1452354-χαριζεται-καναπές-κρεβάτι/ Παραμένει διαθέσιμος.
  13. Καλόπαιχτες να ναι Τάσο. Έχει μείνει ο καναπες κρεβάτι!
  14. Δική σου, στείλε μου αν θες ένα PM, έχω την εντύπωση πως έχω και μία socket 7 που σηκώνει K6-2/3 (έχει και AGP θύρα).
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.