Jump to content



RMA


fotme

Recommended Posts

Βρισκεις την αποδειξη που την αγορασες και πας στο μαγαζι απ'οπου την πηρες. Αυτα, αφου βεβαιωθεις οτι α) ειναι εντος εγγυησης, β) δεν δουλευει και γ) εχει βγαλει απο πανω ο,τι φυσικες μετατροπες εχεις κανει καθως και τα σημαδια απο αυτες, να φαινεται δηλαδη οσο πιο "μανισια" γινεται.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από fotme

πλαισιο

Μαλιστα...Απλα πραγματα δηλαδη. Καις την μητρικη(αν θελεις καποιους ενδεδειγμενους τροπους....στειλε μου pm να σου πω....δοκιμασμενα πραγματα) ΒΓΑΖΕΙΣ το vdroop ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, βαζεις ΟΛΑ τα μπλιμπλικια της παλι μεσα στην συσκευασια αγορας της, παιρνεις την αποδειξη αγορας, την μητρικη παραμασχαλα και βουρ για το πλαισιο.

Οταν θα πας εκει...θα το παιξεις...τελειως ΓΚΑΟΥ ατομο...Δηλαδη: Τι να σας πω...σημερα που πηγα να παιξω Need For Speed απλα δεν ανοιξε....ηρθε ενας φιλος μου με την μητρικη του....δοκιμασαμε ολα τα πραγματα μου και δουλευανε κανονικα...οποτε μαλλον η μητρικη μου ειναι.......κτλ,κτλ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.