Jump to content

μμμμμ....ακουστε ολοι(αν θελετε)

GoriLLakoS

Recommended Posts

Posted

Λοιπον παιδια δεν εχω ορεξη για τιποτα...!:confused: :cry:

Ξυπνησα το πρωι κ δεν ειχαμε τιποτα να φαμε!Βεβαια τι πρωι...στις 12 ξυπνησα..!

Βεβαια πηγα κ πηρα μια τυποπιτα κ εφαγα αλλα κ παλι τι να την κανω?Ελειπε ο πατερας μου για κυνηγι απο την πεμπτη κ ειμαι μονος μου σπιτι απο τοτε..!Βαριεμαι που ζω!Λετε να παω να δω κανεναν γιατρο??:confused:

ευτυχως που εχω κ εσας κ βγαζω τα ματια μου κ μ'αρεσει να περναει η ωρα ετσι..!:laughing:

Πιο πολυ απ'ολα τα θεματα του λαμπη μ'αρεσει το off topic γιατι ο καθενας εχει την δυνατοτητα να γραφει οτι θελει..!

Ακουστε μια ωραια ιστορια...!

Μια φορα κ 2 καιρους ηταν η κοκκινοσκουφιτσα κ οι δυο κακοι λυκοι...!Ηρθε κ αυτος απο τα γουρουνακια κ γινανε τρεις...αλλα τα γουρουνακια οντας πολυ πεινασμενα τους φαγανε ολους κ βαλανε γι κετσαπ την κοκκινοσκουφιτσα..!Αφου το καταλαβε αυτο ο πητερ παν,πηγε να την σωσει αλλα ηταν ηδη πολυ αργα!Ειχε ηδη παει 12 η ωρα...!Τελικα ηρθε η αλικη απο την χωρα των θαυματων κ μαζι της εφερε την χιονατη με τους 7 κοναν,ο οποιοι χτισαν μια τεραστια πυραμιδα αλλα ηρθε ο αστεριξ κ τους την εριξε.....οπως επεφτε ομως βγηκαν τα χελονονιτζακια απο τους υπονομους της αρχαιας αιγυπτου κ σκορπουσαν παντου τον πανικο.....για να σωθουν απο αυτο ολοι οι κατοικοι(ανθρωπωφαγοι τραγομορφοι) εριξαν στον ουρανο το σημα των thundercats κ ηρθε ο batman κ τους εσωσε....!

Αυτα τα ολιγα για σημερα...!:sick: :nuke:

Posted

ναι,ναι....σιγουρα αυτο θα ηταν αλλιως δεν εξηγητεεε.....!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......:rant: :rant: :nuke: :nuke: :nuke:

Posted
Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 00:54]

η τυροπιτα μήπως ήταν χαλσσμένη ??:blink:

μα το πε και ο ιδιος..........τυΠοπιτα:hehe:

ε ρε γελια σημερααααααα:clap:

Posted

Φρικαραμε τελειως εδω μεσα..!!:confused: (φιλικα παντα):D :D :D:innocent: :innocent:

μηπως τελικα ο λαμπης σωζει και ζωες???????

Posted

Μήπως ηρθε η ωρα να πετάξεις το pc απο το παράθυρο και να βγεις καμια βολτα? (αν εισαι ισογιο μην αγχώνεσαι, πετα το και πηδα πανω του)

Posted

μηπως έπαθες δηλητηρίαση ??? ,,

ενας τύπος στο παρτακι που είμουν Dj την περασμένη κυριακή ήπιε ένα ποτήρι γεμάτο με στάχτες και γόπες το πέρασε για ουσκι .. ΕΛΕΟΣ

μηπως δεν ήταν τυπόπιτα ????,,,

Posted

Βασίλη παιδί μου σταμάτα λίγο την ειρωνία γιατί έχει αρχίσει και γίνεται ενοχλητικό. Αν δεν σου αρέσουν τα offtopic αγνόησε τα. Τελευταία προειδοποίηση. Κυριολεκτικά τελευταία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.