Jump to content



Προβλημα με router


Recommended Posts

Γεια σε όλους

Έχω αυτό το router D-LINK DSL 2542B εδω και πολλά χρόνια από τον περασμένο μήνα, έχω το εξής πρόβλημα. Το internet θα σταματήσει να λειτουργεί, αλλά όλες οι ενδεικτικές λυχνίες (DSL και internet) είναι πράσινες, σαν να μην τρεχει τιποτα, αλλά το internet δεν λειτουργεί αν κάνω επανεκκίνηση το router το internet θα λειτουργει μια χαρα. Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι για παράδειγμα, σήμερα το internet θα σταματήσει να λειτουργεί στις 10:00 αύριο 10:05 την επόμενη μέρα 10:10 και παει λεγοντας κάθε μέρα πέντε λεπτά αργότερα το internet θα σταματήσει να λειτουργεί. Μίλησα με τον πάροχο και μου είπαν ότι η γραμμή μου είναι μια χαρά. Θα μπορούσε αυτό να είναι router crush?

 

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Μήπως παίζει κάτι με το setάρισμα της ώρας του; Π.χ. πάει να συνδεθεί σε κάποιο server να δει την ώρα και να συγχρονίσει, βαράει timeout και κολλά εκεί.. κ την επόμενη μέρα, πάλι τα ίδια την ίδια ώρα (+την ώρα που σου πήρε να το κάνεις reset). Όταν κάτι επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δεν είναι τυχαίο. Δες μήπως μπορείς να απενεργοποιήσεις κάποια λειτουργία που να έχει σχέση με την ώρα.

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το μονο option που εχει για ωρα μπορειτε να το δειτε στο λινκ παρακατω

http://oi60.tinypic.com/o5x6dx.jpg

 

δεν εκανα για την ακριβεια Reset αλλα εκανα Restore To Factory Default Settings απο την παραπανω εικονα αλλαξα το timezone γιατι ηταν λονδινο και το εβαλα ελλαδα

Link to comment
Share on other sites

βγάλε το συγχρονισμό της ώρας αν δεν σε ενοχλεί, ας χάνει κ λίγο.. ή διάλεξε άλλους σέρβερ αν έχει.. πολλές φορές αυτοί οι σέρβερ για την ώρα πέφτουν ή επιστρέφουν timeout και δημιουργούν προβλήματα ακόμα και σε συστήματα σέρβερ.. 

Link to comment
Share on other sites

οκ θα το κανω ευχαριστω για την βοηθεια

μολις πηγα να το κανω και δεν εχει 2014 σαν χρονολογια εχει μεχρι το 2012 δεν ξερω τι να πω

Έγινε επεξεργασία από nikolaos91
Link to comment
Share on other sites

αδυνατώ να πιστέψω πως ολόκληρη D-LINK θα έκανε κάτι τέτοιο σε router της αλλά δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά.. ίσως κι οι σέρβερ της σου έδιναν κουλή ημερομηνία κ γι'αυτό έτρωγες σκάλωμα. Δοκίμασε να βάλεις στο 2010 κι αν δεν έχεις θέματα, ασ'το στο παρελθόν  :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.