Jump to content



Επιλογή Midi tower


panos1com

Recommended Posts

Γεια χαρά χρόνια πολλά καλή χρονιά καλο μήνα καλο Σαββατοκύριακο !!!

Λοιπόν , έχω το κουτι CoolerMaster 690 II . Σκέφτομαι να το πουλήσω να πάρω κάποιο άλλο , ο λόγος είναι πως το θεωρώ αρκετά ογκώδες ... και θέλω να το τοποθετήσω και πάνω σοτ γραφείο ! Οπότε θέλω κάτι μικρότερο...
Το pcακι μου ειναι :

asus P5QL-E , ati 5870 vapor-X , ενα cοοlermaster τροφοδοτικο (οχι modular) και after market ψυχτρα  επεξεργαστηδε με πειραζει να βαλω καποια αλλη αφου πλεον δε με ενδιαφερει το overclocking) edit : εχω και dvd-rw το οποιο χρησιμοποιω σπανια πλεον :p

Εχετε κάτι να προτείνετε ή καποια ένσταση εσεις οι ειδικοί ;

Last but not least σκέφτομαι να το αγοράσω απο μαγαζί εντος Ελλάδας ώστε να αποφύγω το κουβάλημα και τα κάμποσα μεταφορικά που θα χρέωνε ένα μαγαζι του εξωτερικου !

Ευχαριστώ !

Έγινε επεξεργασία από panos1com
Link to comment
Share on other sites

Hello Πανουλίξ :)

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά :)

 

Ερωτήσεις: Μέχρι πόσα δίνεις και ποια after market ψύκτρα έχεις;

Επίσης προσδιόρισε λίγο αυτό το θέλω κάτι μικρότερο για να μπει πάνω στο γραφείο. Πόσο μικρότερο δηλαδή; Εχεις κάποιο περιορισμό στο βάθος πχ?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hello karmen / Love :D:p
Καλη χρονιά και σε εσενα !!

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=8  Αυτη είναι η ψυχτρα μου ! Τη θυμηθηκα τυχαια , θυμομουν το scorpion :D
Θελω κατι απλό , μεχρι 50 ευρώ ειναι καλά ; Θελω κατι μικροτερο και ελαφρυτερο απο αυτο το κουτι που εχω ηδη ! Παρολα αυτα σκεφτομαι μηπως δεν αξιζει ο κοπος ... Εννοω οτι πλεον δεν παιζω παιχνιδια ουτε με ενδιαφερει το overclocking ουτε τιποτα...εχει γινει pc γραφειου να φανταστεις και "παιχνιδιων" του φατσοβιβλιου και φυσικα football manager ! Οποτε θελω κατι μικροτερο και ελαφρυτερο ,ωστε να μην ειναι τοσο μεγαλο σε ογκο και να μεταφερεται ευκολα ! ΘΑ μου πεις πάρε λαπτοπ ... αλλα δεν ξερω το σκεφτομουν απο εδω ,το σκεφτομουν απο εκει... Πιο πολυ ανοιξα θεμα για να παρω ιδεες και να ξεμπερδευτω λιγο ! :huh::lol:

 

edit: δεν εχω καποιο σοβαρο περιορισμο , απλα θελω καποιο μικροτερο κ ελαφρυτερο απο το υπάρχον :p

Έγινε επεξεργασία από panos1com
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχεις σκοπό να το μεταφέρεις στα τριγύρω δωμάτια κάτσε όπως είσαι είναι η γνώμη μου. Το να αφήσεις το 692 και να πας σε κουτί του 50άρικου δε θα το θεωρούσα και καλή κίνηση. Εκτός αν όντως θες να πας σε κάτι ελαφρύτερο λόγω μετακινήσεων οπότε δες κάτι σε 200R, Αγος, Spec-01,Shinobi.

Απλά πας σε κατώτερα κουτιά με βάση τη ποιότητα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.